Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 11:20

Εκδόσεις Ιβίσκος - Άνδρες από τον Άρη, Γυνάικες από την Αφροδίτη

Written by
230
Εκδόσεις Ιβίσκος - Άνδρες από τον Άρη, Γυνάικες από την Αφροδίτη

Το παγκόσμιο best-seller, που μεταφράστηκε σε περισσότερες από 45 γλώσσες, τώρα σε αποκλειστική διάθεση από τις Εκδόσεις ΙΒΙΣΚΟΣ 

ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ,

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 

Συγγραφέας: John Gray

Σχήμα: 13 Χ 20

Εξώφυλλο: Μαλακό

Τιμή: 16.00€

Σελίδες: 440

Είδος: Δοκίμιο

Κατηγορία: Συμβουλευτική Ψυχολογία

ISBN: 978-960-535-531-9 

Λίγα Λόγια για το Βιβλίο 

Μια φορά κι έναν καιρό, οι κάτοικοι του Άρη συναντήθηκαν με τις κατοίκους της Αφροδίτης. Αγαπήθηκαν κι έζησαν ευτυχισμένα για πολλά πολλά χρόνια, κι αυτό γιατί είχαν αποδεχθεί τις διαφορές τους. Κάποτε, όμως, ήρθαν στη Γη και έπαθαν αμνησία: Ξέχασαν ότι είναι από διαφορετικούς πλανήτες και επομένως διαφορετικοί. 

Χρησιμοποιώντας αυτό το παράδειγμα ο δρ John Gray αποκαλύπτει πόσο διαφέρουν οι άντρες και οι γυναίκες σε όλες τις πλευρές της ζωής τους: όχι μόνο επικοινωνούν με διαφορετικό τρόπο, αλλά και σκέπτονται, αισθάνονται, αντιλαμβάνονται, αντιδρούν, χρειάζονται και εκτιμούν με διαφορετικό τρόπο. 

Μοιάζουν σχεδόν σαν να προέρχονται από διαφορετικούς πλανήτες, να μιλούν διαφορετικές γλώσσες και να τρέφονται με διαφορετική τροφή. 

Το Άνδρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τη δημιουργία βαθύτερων και ουσιαστικότερων σχέσεων αγάπης και κατανόησης μεταξύ των δύο φύλων.           

 

Βιογραφικό συγγραφέα 

Ο Τζον Γκρέι είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους συγγραφείς σε θέματα σχέσεων των δύο φύλων. Έχει γράψει συνολικά δεκαέξι βιβλία και καθιερώθηκε με το κλασικό πλέον "Άντρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη".

Με ειδίκευση σε θέματα επικοινω­νίας, ο συγγραφέας έχει βοηθήσει εκατομμύρια ζευγάρια να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και την καθημερινή τους συμβίωση. Αποκαλύπτει τον πλούσιο και πολύπλοκο κόσμο των συναισθημάτων, βοηθώντας άντρες και γυναίκες να κατανοήσουν τις διαφορές των δύο φύλων και να ερμηνεύσουν τη συμπεριφορά τους.

Ζει στην Καλιφόρνια με την οικογένειά του.

 

 

Read 230 times

Latest from apostaktirio team