Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 20:05

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Μοιραίο Πάθος" της Τζόζεφιν Χαρτ

Written by
251
ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Μοιραίο Πάθος" της Τζόζεφιν Χαρτ

Μοιραίο πάθος της Τζ. Χαρτ

Το Μοιραίο Πάθος της Ιρλανδής συγγραφέα Τζόζεφιν Χαρτ, το διεθνές best-seller - με πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα - στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη ταινία του Λουί Μαλ με τους Ζυλιέτ Μπινός και Τζέρεμι Άιρονς, κυκλοφορεί σε νέα μετάφραση του Τάσου Ψάρρη, με το επίμετρο της συγγραφέα σύμφωνα με την τελευταία έκδοση της Hachette.

Ένας διάσημος γιατρός και πολιτικός προσεγγίζει το κατώφλι της μέσης ηλικίας απόλυτα αφοσιωμένος στο επαγγελματικό και οικογενειακό καθήκον. Πλούσιος και επιτυχημένος, ζει μια ονειρεμένη ζωή μαζί με την όμορφη γυναίκα του, τον φιλόδοξο και χαρισματικό γιο του και την γλυκιά κόρη του. Η γνωριμία με την κοπέλα του γιου του, μια ιδιόρρυθμη και αινιγματική γυναίκα, θα ταράξει τα νερά της νοικοκυρεμένης του ζωής. Η Άννα Μπάρτον, εγκλωβισμένη σ' ένα τραγικό παρελθόν, θα τον παγιδεύσει σ' έναν νοσηρό ερωτικό ιστό και θα τον οδηγήσει σε μια άβυσσο από την οποία θα βγει κατεστραμμένος.

Η Τζόζεφιν Χαρτ γεννήθηκε στην Ιρλανδία το 1942. Εργάστηκε στις εκδόσεις, την τηλεόραση και ως θεατρική παραγωγός. Το 1989 αρχίζει να γράφει το Μοιραίο Πάθος, που ολοκληρώνεται το 1991 μέσα σε έξι εβδομάδες. Για περισσότερα ανατρέξτε εδώ.

 

Read 251 times

Latest from apostaktirio team