Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 19:48

Το MusicHeaven διοργανώνει για 3η φορά Διαγωνισμό Τραγουδιού

Written by
2821

Το MusicHeaven διοργανώνει για 3η φορά Διαγωνισμό Τραγουδιού και καλεί όλα τα μουσικά σχήματα, τους μοναχικούς καλλιτέχνες και τους δημιουργούς να υποβάλλουν τα τραγούδια τους μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2012.


Σχεδόν 3 χρόνια μετά τον 2ο Διαγωνισμό Τραγουδιού, με τις 250 συμμετοχές και τα σπουδαία τραγούδια (ακούστε τα εδώ) και σχεδόν 5 χρόνια από τον ιστορικό 1ο Διαγωνισμό Τραγουδιού, με τραγούδια που ακόμα και σήμερα παίζουν στο ραδιόφωνο (ακούστε τα εδώ), το MusicHeaven προσπαθεί να δώσει ανάσα σε όσους δημιουργούς και καλλιτέχνες εξακολουθούν να κρατούν το κεφάλι ψηλά.

Αναζητήσαμε επίμονα χορηγούς, βελτιώσαμε το λογισμικό μας και είμαστε έτοιμοι να ανακαλύψουμε νέα αξιόλογα τραγούδια, νέους αξιόλογους ερμηνευτές, συνθέτες και στιχουργούς.

Το κόστος συμμετοχής - όπως πάντα - είναι μηδέν (0).

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:

1) δημιουργία παρτιτούρας και επαγγελματικού e-book με τα έργα του συνθέτη και αυτόματη διάθεσή του μέσω eshops στο κοινό, με απόδοση αμοιβής στους δημιουργούς

2) ψηφιακή διανομή των τραγουδιών που θα διακριθούν σε 750 sites σε όλο τον κόσμο με απόδοση αμοιβής στους δημιουργούς

3) uploading των διακριθέντων τραγουδιών σε site που απευθύνεται σε 50.000 επαγγελματίες του χώρου της σκηνοθεσίας, ώστε η μουσική να χρησιμοποιηθεί σαν soundtrack (synchronization) με απόδοση αμοιβής στους δημιουργούς

4) διανομή του τραγουδιού, του βιογραφικού, φωτογραφιών και links σε 15.000 διευθύνσεις επαγγελματιών της μουσικής (ραδιοφωνικούς παραγωγούς, δημοσιογράφους, έντυπα, κανάλια)

5) τρείς γνήσιες εκδόσεις του λογισμικού Torpedo PI-101 WoS, για κιθαρίστες και μπασίστες, συνολικής αξίας 730 ευρώ

6) τρία iLoks για χρήση του παραπάνω λογισμικού.

7) Τα τραγούδια των 20 πρώτων συμμετοχών (TOP-20) θα παραμείνουν στη σελίδα του Διαγωνισμού, για όλα τα επόμενα χρόνια λειτουργίας του MusicHeaven. Για κάθε τραγούδι θα υπάρχει player που θα επιτρέπει την ακρόαση του από τους επισκέπτες. Δίπλα σε κάθε τραγούδι, θα αναφέρονται πληροφορίες για τους δημιουργούς του (πχ website, τρόπος αγοράς/download, διεύθυνση mySpace, email). Με αυτό τον τρόπο, το MusicHeaven θα προωθεί διαρκώς, δωρεάν και χωρίς ημερομηνία λήξης, τα 20 πρώτα τραγούδια και τους δημιουργούς τους.

8) Μετά το τέλος του Διαγωνισμού θα διοργανωθεί live, όπου οι τελικοί 20 νικητές θα μπορούν να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στο κοινό.

Χορηγοί: Orosys - Two Notes Audio Engineering, FM Records, Εκδόσεις Cambia

 

Διαβάστε περισσότερα...

Read 2821 times

Latest from Super User