Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 19:54

Προκήρυξη 1ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Τέχνης από την ΕΠΟΚ

Written by
3728

 

Προκήρυξη 1ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Τέχνης


Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Π.Ο.Κ.) προκηρύσσει τον 1o Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τέχνης (Αγιογραφίας, Ζωγραφικής και Φωτογραφίας). Ο Διαγωνισμός λήγει στις 31 Οκτωβρίου 2015, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι μέλη του συλλόγου, εντός και εκτός Ελλάδος, διαμένοντες ελληνόφωνοι, ανεξαρτήτως ηλικίας. Όσοι δεν είναι μέλη γράφονται αυτόματα με την υποβολή του έργου τους και την ταυτόχρονη κατάθεση 10€ (Λογαριασμός Τράπεζας Πειραιώς 5073-064599-262). Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν με δύο έργα για καθένα από τα τρία είδη τέχνης. Οι φωτογραφίες που θα σταλούν στο διαγωνισμό πρέπει να έχουν ως θέμα το Κυπριακό ή Ελληνικό τοπίο.

Κάθε έργο πρέπει να σταλεί μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό του διαγωνιζόμενου/καλλιτέχνη και μια σύντομη περιγραφή του έργου. Η γραμματοσειρά που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για το βιογραφικό και την περιγραφή του έργου είναι “Arial” με μέγεθος γραμμάτων 12. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το οποίο να περιέχει τα εξής στοιχεία:

• Ονοματεπώνυμο

• Ψευδώνυμο

• Τίτλο και είδος του έργου

• Διεύθυνση κατοικίας (με Τ.Κ.)

• Τηλέφωνο επικοινωνίας (Σταθερό και κινητό)

• Προσωπικό email επικοινωνίας

• Σύντομο Βιογραφικό

• Σύντομη περιγραφή του έργου

• Συνημμένη εικόνα (μεγάλης ανάλυσης) του έργου σε μορφή .jpeg ή .png


Εάν μια συμμετοχή δε διαθέτει κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία, αυτομάτως θα απορρίπτεται. Θα απονεμηθούν 3 Βραβεία και 3 Έπαινοι για κάθε είδος τέχνης. Όλοι όσοι λάβουν μέρος και βραβευθούν θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/email. Επίσης, τα βραβευμένα έργα θα προβληθούν στην εφημερίδα μας, «Κυπριακός Ελληνισμός». Τέλος, μπορείτε να ενημερωθείτε για οτιδήποτε σχετικό με τον Ε.Π.Ο.Κ. και την πορεία του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα μας, www.epok.gr, όπου και θα ανακοινωθούν οι νικητές περίπου ένα μήνα μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

 


Read 3728 times

Latest from Super User