Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 22:44

Πρώτη Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής για την εικαστικό Βασιλική Κατσαρέλια, στην Κατερίνη, από τις 15 ως τις 20 Απριλίου

Written by
1309
Πρώτη Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής για την εικαστικό Βασιλική Κατσαρέλια, στην Κατερίνη, από τις 15 ως τις 20 Απριλίου

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, η Βασιλική Κατσαρέλια πραγματοποιεί  την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής, η οποία θα έχει διάρκεια από τις 15 ως τις 20 Απριλίου 2018.

Ώρες λειτουργίας:10:00 -13:00 και 18:00-21:00

Στην αστική σχολή Κατερίνης (πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο) 

Η Κατσαρέλια Βασιλική γεννήθηκε το 1981 στην Μεθώνη Περίας. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο κι από τον τομέα Οικονομίας & Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ σήμερα διατηρεί δική της επιχείρηση στην Κατερίνη. 

Ασχολείται με τη ζωγραφική και το σχέδιο αρκετά χρόνια και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχει επιμεληθεί εξώφυλλα λογοτεχνικών βιβλίων και παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής. Παράλληλα με την επαγγελματική της δραστηριότητα, συμμετείχε σε ομαδικές Εκθέσεις Τέχνης και σε Φεστιβάλ. 

Μεγάλο της όνειρο και πάθος, ανέκαθεν, ήταν η συγγραφή. Γράφει διηγήματα, κείμενα και ιστορίες λογοτεχνικού περιεχομένου. Η επαφή κι η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε στα παραμύθια. Σε παραμύθια όμορφα, με απλή και λιτή πλοκή, που όμως διδάσκουν μικρούς κι ενήλικες. Θεωρεί πως η παιδική λογοτεχνία παρουσιάζει μια ιδιαίτερη γοητεία και μαγεία, που την κέρδισε από τη πρώτη στιγμή. 

Την Κυριακή 15 Απριλίου εγκαινιάζεται η πρώτη της έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "στη χώρα των παραμυθιών", μια χώρα με πολλά χρώματα και χαμόγελα, εμπνευσμένη από την αγνές ψυχές των παιδιών. Παράλληλα, στις 7 το απόγευμα θα γίνει  ανάγνωση του πρώτου της παραμυθιού, ενός παραμυθιού που θα τους ταξιδέψει όλους στο φεγγάρι και θα τους ωθήσει να παίξουν με τα αστέρια, παρέα με την μικρή Ρεγγίνα.

 

Read 1309 times

Latest from apostaktirio team