Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 16:30

Εργαστήρι Καλλιτεχνικού Γυμνού στη θάλασσα

Written by
971
Εργαστήρι Καλλιτεχνικού Γυμνού στη θάλασσα

Εργαστήρι Καλλιτεχνικού Γυμνού στη θάλασσα 

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 9:00  το πρωί σε παραλία της Αττικής (μισή ώρα από το κέντρο)

 Διάρκεια φωτογράφισης: από δυο ώρες και πάνω (εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων). Ο/η κάθε φωτογράφος θα έχει τουλάχιστον 15 λεπτά την σκηνοθεσία, ενώ τις υπόλοιπες ώρες τραβάει φωτογραφίες λίγο πιο πίσω από αυτόν που έχει την πρωτοβουλία.

Θα δουλέψουμε με φυσικό φως και ανακλαστήρες. Το μοντέλο μας είναι έμπειρο και βοηθάει πολύ τους αρχάριους όσο αφορά το ποζάρισμα. Οι έμπειροι ξέρουν τι θέλουν.

Φυσικά μπορούμε να έχουμε μαζί μας props (αντικείμενα) που χρειαζόμαστε για τη σκηνοθεσία μας (ή απλά να αφήσουμε το φυσικό χώρο και το μοντέλο να δουλέψουν για μας). 

Διοργάνωση:  Δημήτρης Ρουστάνης, Ανδρέας Κατσικούδης 

Ο Δ. Ρουστάνης είναι επαγγελματίας φωτογράφος από το 1994 και μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας φωτογραφίας ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26. Διοργανώνει εξειδικευμένα φωτογραφικά σεμινάρια (π.χ. καλλιτεχνικό γυμνό και πορτρέτο σε studio και εξωτερικούς χώρους).

Ο Α. Κατσικούδης είναι εκπαιδευτικός, φωτογράφος και σκηνοθέτης. Διδάσκει φωτογραφία και κινηματογράφο στο Cinemarian - www.andreaskatsikoudis.com 

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Read 971 times

Latest from apostaktirio team