Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 15:07

Σας προσκαλούμε στην παιδική θεατρική μας παράσταση! 21/4

Written by
260
Σας προσκαλούμε στην παιδική θεατρική μας παράσταση! 21/4

Συνεχίζοντας την ανιδιοτελή πολιτιστική και κοινωνική μας δράση για την προώθηση του πολιτισμού και σε συνεργασία με το Δίκτυο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζουμε την παιδική θεατρική μας παράσταση «Μια Γραμμή και Μια τελεία… και είναι Θαύμα η Ιστορία!», ένα μοντέρνο παραμύθι για το Θαύμα της Ζωής στην Οικία Θεοτοκοπούλου, η οποία υπάγεται στην Αντιδημαρχία για το Παιδί του Δήμου Αθηναίων και λειτουργεί σε συνεργασία με το Δίκτυο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων.

Αν ψάξετε στον Παραμυθοχάρτη, λοιπόν, μια κωλοτούμπα δεξιά και δυο παγωτά πιο πάνω, κάπου εκεί, δίπλα στη Χώρα των Θαυμάτων, θα ανακαλύψετε μια άλλη Πολιτεία. Μια Πολιτεία… αληθινά αξιοθαύμαστη! Την περίφημη Πολιτεία των Ουάου! Εκεί όπου όλα κυλούν πραγματικά θαυμάσια μέχρι που… κάτι περίεργο συμβαίνει!

Τι όνειρο να είδε άραγε το Μικρό μας Θαύμα; Και τι ψάχνει να βρει; Ξέρει άραγε κανείς να του απαντήσει; Η αναζήτηση του θα οδηγήσει τα βήματά του στο Σπίτι του Σοφού. Θα μπει μέσα άραγε; Και αν μπει, τι θα συναντήσει; Και τέλος πάντων τι γίνεται με αυτά τα γκαφατζίδικα Θαυμαστικά;
Αλλά… τα υπόλοιπα θα τα δείτε στο έργο μας!
https://youtu.be/d5Fh4461Jr0

Είσοδος ελεύθερη!
Για πληροφορίες: 210 2015194, 693610496

Read 260 times

Latest from apostaktirio team