Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011 22:21

Βραβεία 4ου Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου

Written by
2200

Η Τελετή Βράβευσης του 4ου Παγκύπριου Διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011, στο Μέγα Συνοδικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Η προκήρυξη του Διαγωνισμού έγινε από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και είχε ως θέμα: «“Ποτέ οι στέγες των ανθρώπων δεν ήταν τόσο κοντά και οι καρδιές τους τόσο μακριά”. Η έλλειψη επικοινωνίας, όπως την βιώνει ο σημερινός άνθρωπος, και ιδιαίτερα ο νέος, καθώς και τρόποι εξόδου απ’ αυτήν, μέσα από την καθημερινή πρακτική, αλλά και μέσα από τη ζωή και τη διδασκαλία της Εκκλησίας».

Η βράβευση των μαθητών έγινε από την Α.Μ. τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ.Χρυσόστομο και τον έντιμο Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού  κ. Ανδρέα Δημητρίου.

Στην Τελετή Βράβευσης περέστησαν, επίσης, Επιθεωρητές της Μέσης Εκπαίδευσης, Διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί και γονείς.

ΒΡΑΒΕΙΑ:

Στον διαγωνισμό Διηγήματος τα πρώτα βραβεία απονεμήθηκαν στην Ιωάννα Χατζηπαντελή της Ιδιωτικής Ελληνικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ και στην Ιωάννα Βασιλείου του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα. Τα δεύτερα βραβεία στον Θανάση Πουγκακιώτη και στην Μαρία Άντρια Πουγκακιώτη του Γυμνασίου Αγίου Θεοδώρου Πάφου, καθώς επίσης και στην Μαρία Αποστολίδου του Λυκείου Αποστόλου Μάρκου. Τα τρίτα βραβεία στον Αντώνη Σεργίου του Γυμνασίου Παραλιμνίου και στην Μαρία Ιωάννου της Αγγλικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού. Επαινέθηκαν η Άννα Ευθυμίου του περιφερειακού Γυμνασίου Λειβαδιών και η Ευαγγελία Θεοχάρους του Λανιτείου Λυκείου Β’.

Στον διαγωνισμό Ποιήματος τα πρώτα βραβεία απονεμήθηκαν στην Μαρία Παναγιώτου του Γυμνασίου Ζακακίου και στην Χριστίνα Γιόκκα του Λυκείου Κουτσόφτα και Παναγίδη Παλαιομετόχου. Τα δεύτερα βραβεία στην Μαρία Παπαευσταθίου του Γυμνασίου Αποστόλου Ανδρέα Έμπας και στην Παναγιούλα Λάμπρου του Λυκείου Κύκκου Πάφου. Τα τρίτα βραβεία στην Παναγιώτα Μιχαήλ του περιφερειακού Γυμνασίου Ξυλοτύμπου και στην Ελυάνα Κονναρή του Λανιτείου Λυκείου Β’. Έπαινέθηκαν η Μαρία Μαυρίδου της Ιδιωτικής Ελληνικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ και η Μαρίνα Χατζηγιάννη του Λυκείου Αγίας Φυλάξεως.

Στον διαγωνισμό Φιλοτέχνησης Αφίσας τα πρώτα βραβεία απονεμήθηκαν στον Χρίστο Τσουφλα του λυκείου Παλλουριώτισσας, στη Μαρία Σάββα και στη Χριστιάνα Χατζηπαπά του λυκείου Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λεμεσού, καθώς επίσης στον Βασίλη Μαλακουνα του Γυμνασίου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ (Πλατύ) και στη Δέσποινα Νικολάου του Γυμνασίου Παραλιμνίου. Τα δεύτερα βραβεία στην Μαρίνα Ανδρέου του Παγκυπρίου Γυμνασίου και στην Αντιγόνη Χρυσοστόμου του Λυκείου Παλαιομετόχου, καθώς επίσης στην Φανουρία Χαραλάμπους και στον Ανδρέα Παύλου του Γυμνασίου Πολεμιδιών και στον Δημήτρη Κούσπου του Γυμνασίου Ειρήνης και Ελευθερίας Δερύνειας. Τα τρίτα βραβεία στην Μαρίνα Σταυρινίδη του Παγκυπρίου Γυμνασίου και σε ομάδα 14 παιδιών του Γυμνασίου Φανερωμένης Λάρνακας για τη συνεργατική εργασία τους.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

 

πηγή: http://www.amen.gr

Read 2200 times

Latest from Super User