Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 21:24

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΧΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Written by
1959
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΧΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΧΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η Ομάδα ΧΕΝ Ιωαννίνων, παράρτημα της ΧΕΝ Ελλάδας , εν όψει της Ημέρας της Γυναίκας προκηρύσσει πανηπειρωτικό διαγωνισμό ποίησης που απευθύνεται σε γυναίκες δημιουργούς, με θέμα την γυναίκα , τον πολυσήμαντο ρόλο της, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες της .Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 29/1/2019 ως και 8/3/2019.
Τα ποιήματα θα πρέπει να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  σε δύο αρχεία. 
Στο πρώτο αρχείο θα υπάρχει το ποίημα με ψευδώνυμο της δημιουργού και στο δεύτερο αρχείο το πραγματικό όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας της δημιουργού ( οπωσδήποτε όνομα και αριθμός τηλεφώνου ).
Τα βραβεία θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση της Ομάδας ΧΕΝ Ιωαννίνων για την Ημέρας της Γυναίκας στις 28 /3/2019 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο " Δημήτρης Χατζής " . Θα απονεμηθούν 3 βραβεία . Την κριτική επιτροπή θα συγκροτήσουν άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών από την Ήπειρο και την Ομάδα ΧΕΝ Ιωαννίνων.

https://www.facebook.com/xenioanninon/

Read 1959 times

Latest from apostaktirio team