Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 17:28

Γ’ Πανελλήνιος Διαγωνισμός ποίησης Χαϊκού

Written by
462
Γ’ Πανελλήνιος  Διαγωνισμός ποίησης Χαϊκού

Γ’ Πανελλήνιος  Διαγωνισμός ποίησης Χαϊκού 

Οι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, Εφαλτήριο Λόγου Τέχνης και Πολιτισμού,  προκηρύσσουν τον Γ’ Πανελλήνιο Διαγωνισμό ποίησης Χαϊκού,  για το έτος 2020,  σε ελεύθερο θέμα.  Ο διαγωνισμός θα είναι όπως και άλλοτε Ηλεκτρονικός.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ομιλούντες την ελληνική γλώσσα οι οποίοι  να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Οι διαγωνιζόμενοι /-ες,  θα αποστείλουν με ψευδώνυμο το οποίο θα είναι γραμμένο στο επάνω δεξιό μέρος  σελίδας , σε ένα αρχείο word, από 1  έως  5 χαϊκού  γραμμένα σε υπολογιστή σε μορφή γραμματοσειράς Arial 14 τα οποία θα είναι αριθμημένα και χωρίς τίτλο, και θα κριθούν και  θα βαθμολογηθούν το κάθε ένα ξεχωριστά, δηλαδή η βαθμολογία δεν θα είναι συνολική.

Σε ένα δεύτερο αρχείο θα αναγράφουν τα στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση ,τηλέφωνο καθώς και το ψευδώνυμο.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020. Μετά από αυτή την ημερομηνία καμιά συμμετοχή δεν θα είναι έγκυρη.

Οι συμμέτοχες αποστέλλονται στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και  ενημερώνεστε άμεσα για την παραλαβή.

Θα απονεμηθούν:

 Βραβεία, έπαινοι και εύφημες μνείες.  

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του  Νοεμβρίου  του 2020.  Οι περγαμηνές  θα αποσταλούν στους διακριθέντες  στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Υπάρχει ενδεχόμενο έκδοσης των διακριθέντων έργων σε τόμο, η αποδοχή από μέρους των διακριθέντων λογοτεχνών, θεωρείτε δεδομένη με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.

 Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 00357 99604005 (΄Αθως Χατζηματθαίου) και στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Εκ της διοικούσας ομάδας

Άθως Χατζηματθαίου

Πρόεδρος 

Γιάννος.Λαμπής

Γραμματέας

Read 462 times

Latest from apostaktirio team