Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 19:20

Γ’ Πανελλήνιος Διαγωνισμός ποίησης Χαϊκού για μαθητες Γυμνασίου και Λυκείου

Written by
1235
Γ’ Πανελλήνιος  Διαγωνισμός ποίησης Χαϊκού για μαθητες Γυμνασίου και Λυκείου

Γ’ Πανελλήνιος  Διαγωνισμός ποίησης Χαϊκού για μαθητες Γυμνασίου και Λυκείου 

Οι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, Εφαλτήριο Λόγου Τέχνης και Πολιτισμού,  προκηρύσσουν τον Γ’ Πανελλήνιο Διαγωνισμό ποίησης Χαϊκού,  για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου για το έτος 2020,  σε ελεύθερο θέμα.  Ο διαγωνισμός θα είναι Ηλεκτρονικός.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές ιδιωτικών και δημόσιων Σχολείων  που ομιλούν την ελληνική γλώσσα. 

Οι διαγωνιζόμενοι /-ες,  θα αποστείλουν με ψευδώνυμο το οποίο θα είναι γραμμένο στο επάνω δεξιό μέρος  σελίδας , σε ένα αρχείο word, από 1  έως  3 χαϊκού  γραμμένα σε υπολογιστή σε μορφή γραμματοσειράς Arial 14 τα οποία θα είναι αριθμημένα και χωρίς τίτλο, και θα κριθούν και  θα βαθμολογηθούν το κάθε ένα ξεχωριστά, δηλαδή η βαθμολογία δεν θα είναι συνολική.

Σε ένα δεύτερο αρχείο θα αναγράφουν τα στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, ηλικία, τηλέφωνο, το σχολείο το οποίο  και την τάξη.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 15  Οκτωβρίου 2020. Μετά από αυτή την ημερομηνία καμιά συμμετοχή δε θα είναι έγκυρη.

Οι συμμέτοχες αποστέλλονται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και  ενημερώνεστε άμεσα για την παραλαβή.

Θα απονεμηθούν:

 Βραβεία, έπαινοι και εύφημες μνείες.  

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την τρίτη εβδομάδα του  Νοεμβρίου  του 2020.  Οι περγαμηνές  θα αποσταλούν στους διακριθέντες  στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Υπάρχει ενδεχόμενο έκδοσης των διακριθέντων έργων σε τόμο, η αποδοχή από μέρους των διακριθέντων μαθητών, θεωρείτε δεδομένη με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό.

 Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 00357 99604005 (΄Αθως Χατζηματθαίου) και στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Εκ της διοικούσας ομάδας

Άθως Χατζηματθαίου
Πρόεδρος 

Γιάννος Λαμπής
Γ. Γραμματέας

Read 1235 times

Latest from apostaktirio team