Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 13:39

Νέος Διαγωνισμός | Κερδίστε 200€ γράφοντας το δικό σας άρθρο!

Written by
2611
Νέος Διαγωνισμός | Κερδίστε 200€ γράφοντας το δικό σας άρθρο!

Νέος Διαγωνισμός | Κερδίστε 200€ γράφοντας το δικό σας άρθρο! 

Η Forsociety σε συνεργασία με την Media Group, μετά από τη τεράστια επιτυχία και ανταπόκριση των προηγούμενων διαγωνισμών, διοργανώνει τον Γ' Τρίμηνο Διαγωνισμό, για την ανάδειξη του καλύτερου δικού σας άρθρου. 

Στον διαγωνισμό, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, όλοι όσοι θεωρούν, ότι μπορούν να εκφραστούν και να αναπτύξουν την άποψη τους, μέσα από την σύνταξη του δικού τους άρθρου ή ρεπορτάζ. 

Οι συμμετέχοντες έχουν στην διάθεση τους, να επιλέξουν μία θεματολογία από τις παρακάτω κατηγορίες: 

Πολιτική επικαιρότητα

Επιχειρηματικότητα

Τεχνολογία και ψηφιακή εφαρμογή

Υγεία

Ψυχαγωγία

Περιβάλλον και πράσινη ενέργεια

Αθλητισμός

Τουρισμός

Απόψεις γενικής και ελεύθερης θεματολογίας

Δεν επιτρέπονται υβριστικά σχόλια και αρθρογραφία που να προκαλεί την προσβολή δημοσίων και επωνύμων προσώπων, καθώς και αναδημοσιεύσεων φωτογραφιών χωρίς την συναίνεση όσων εμφανίζονται. 

Κάθε άρθρο καλό θα ήταν να έχει έκταση σχεδόν 500 λέξεις. Ούτε πολύ λιγότερες, ούτε πολύ περισσότερες. 

Όλα τα άρθρα που θα σταλούν, θα δημοσιευθούν στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα "tomorrownews.gr ", με ονοματεπώνυμο και προαιρετικά την φωτογραφία του κάθε υποψηφίου συμμετέχοντος. 

Το έπαθλο του καλύτερου δικού σας άρθρου, είναι το χρηματικό ποσό των 200€ (στο ποσό συμπεριλαμβάνεται νόμιμη παρακράτηση). 

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα "tomorrownews.gr", 

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία, να στείλουν και να δημοσιεύσουν έως 8 άρθρα, εφόσον το θελήσουν. 

Η έναρξη του διαγωνισμού, ορίζεται στις 5 Ιουλίου 2020 ,και η λήξη στις 5 Οκτωβρίου 2020. 

Όλα τα άρθρα θα πρέπει να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό, καλείστε να ακολουθήσετε το TomorrowNews.gr σε Facebook & Twitter, εφόσον διαθέτετε σχετικούς λογαριασμούς. 

Για να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook, κάντε κλικ εδώ : https://www.facebook.com/Tomorrownewsgr-166870334201964/?epa=SEARCH_BOX 

Για να κάνετε follow την σελίδα μας στο Twitter, κάντε κλικ εδώ : https://twitter.com/TomorrowNEWS4 

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού: 

ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ FORSOCIETY MEDIA GROUP,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Α΄ΒΑΘΜΟΥ.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ GOOGLE ANALYTICS.

ΌΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ. ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΜΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ,ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ,ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ.

ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ (στο ποσό συμπεριλαμβάνεται νόμιμη παρακράτηση).Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ.                                                                 

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΕΙΛ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΑ SITES ΤΗΣ FORSOCIETY&MEDIA GROUP.                             

O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΑΠΌ ΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΕΓΚΥΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΟΣΕΣ ΣΤΑΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

Η FORSOCIETY&MEDIA GROUP ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ,ΑΝΑΚΑΛΕΙ,ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ,ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,ΝΟΜΩΝ Ή ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε εδώ: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

(για τον/την νικητή/νικήτρια του Β' Τρίμηνου διαγωνισμού θα υπάρξει ανακοίνωση στις 6 Ιουλίου)

Read 2611 times

Latest from apostaktirio team