Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 14:03

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 121 Λέξεων / Tίτλος της ιστορίας: «Επανεκκίνηση» / Ως 15 Ιανουαρίου

Written by
1264
Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 121 Λέξεων / Tίτλος της ιστορίας: «Επανεκκίνηση» / Ως 15 Ιανουαρίου

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 121 Λέξεων 

To 121 Words ανακοινώνει τον νέο του Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα την «Επανεκκίνηση». Μία νέα χρονιά ξεκινάει και θέλουμε να ξορκίσουμε το προηγούμενο έτος με ελπιδοφόρες ιστορίες για μια νέα αρχή, έναν επαναπροσδιορισμό των στόχων και την ευχή να αφήσουμε πίσω όσα μας δυσκόλεψαν. Προσκαλούμε όλους τους συγγραφείς να μας στείλουν τις ιστορίες τους για να διεκδικήσουν τα έπαθλα του διαγωνισμού: 

- Πέντε συνολικά δωροεπιταγές των 20 ευρώ για αγορές από τα αγαπημένα σας καταστήματα.

- Εφόσον οι νικητές είναι συνδρομητές του 121 Words θα κερδίσουν δωροεπιταγές των 25 ευρώ! 

Αναλυτικές πληροφορίες για τα όλα πακέτα συνδρομών και τα μοναδικά προνόμια που απολαμβάνουν οι συνδρομητές μας μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.121words.com/gine-sindromitis 

Πληροφορίες και όροι του διαγωνισμού: 

1. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 2 έως και 15 Ιανουαρίου. Τους 5 συνολικά νικητές θα επιλέξει ο ίδιος ο... άγιος Βασίλης μέσα από κλήρωση που θα μεταδοθεί με Live Facebook Video στις 23 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια οι νικητές θα ενημερωθούν για το πώς μπορούν να παραλάβουν τη δωροεπιταγή τους. 

2. Οι συγγραφείς μπορούν να συμμετέχουν με όσες ιστορίες επιθυμούν και ανάλογα με τον αριθμό των ιστοριών τους, θα προσθέσουμε αντίστοιχα και το όνομά τους στην κλήρωση. Η φόρμα υποβολής των ιστοριών βρίσκεται εδώ: https://www.121words.com/forma-ypovolis 

3. Όλες οι υποψήφιες ιστορίες θα δημοσιευτούν σταδιακά στη συλλογή μας Επανεκκίνηση εδώ: https://www.urnovl.co/user/B1wHAulbW/profile?novl=9U1fr-BmL και οι συγγραφείς θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά. 

4. Οι ιστορίες πρέπει να είναι όλες 121 λέξεων ακριβώς, χωρίς να προσμετράται ο τίτλος (χρησιμοποιούμε το Microsoft Word για την καταμέτρηση των λέξεων) και θα πρέπει να είναι γραμμένες στα νέα ελληνικά (με ελληνικούς χαρακτήρες και χρήση μονοτονικού συστήματος). 

5. Παρακαλούμε αποφύγετε να δώσετε ως τίτλο της ιστορίας σας την λέξη «Επανεκκίνηση». 

Εκ μέρους της ομάδας του 121 Words ευχόμαστε σε όλους σας καλή επιτυχία και ένα νέο έτος με υγεία, ασφάλεια και δημιουργικότητα! 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Facebook Event Διαγωνισμού: https://www.facebook.com/events/1013675412475584

Συλλογή «Επανεκκίνηση»: https://www.urnovl.co/user/B1wHAulbW/profile?novl=9U1fr-BmL

121 Words:
Website: 
www.121words.com

Φόρμα Υποβολής: https://www.121words.com/forma-ypovolis

Facebook Page: https://facebook.com/121words/

 

Read 1264 times

Latest from Super User