Διαδικτυακός διαγωνισμός Ψηφιακής Φωτογραφίας και Ταινίας συμβάλει στην συζήτηση για τις Κλιματικές αλλαγές


Είσαι άτομο με δημιουργικές ανησυχίες; Θα ήθελες να αναδείξεις το ζήτημα των κλιματικών αλλαγών ή/ και ενέργειας στην Κύπρο με την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας;

Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις περαιτέρω την δημιουργικότητα σου λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό Φωτογραφίας και Βίντεο, με θέμα τις Κλιματικές Αλλαγές ή Ενέργεια στην Κύπρο!

Είναι η ευκαιρία σου να προβάλεις το έργο σου ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους και να αναδείξεις σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα για την Κύπρο.

Και που ξέρεις μπορεί να είσαι ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα iPAD2!


Διάρκεια διαγωνισμού: 10 Οκτωβρίου με 18 Νοεμβρίου 2011.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός προς όλα τα άτομα, προϋπόθεση όμως είναι οι φωτογραφίες και οι ταινίες να έχουν θέμα τις Κλιματικές αλλαγές ή την Ενέργεια στην Κύπρο. Ένα μεγάλο κομμάτι της διαδικασίας αξιολόγησης περιλαμβάνει τον βαθμό στον οποίο έχουν προωθηθεί διαδικτυακά οι φωτογραφίες και οι ταινίες από τους συμμετέχοντες με σκοπό να κεντρίσουν την προσοχή στα έργα τους με όσο το δυνατό περισσότερα likes, comments, views στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, τους διοργανωτές καθώς και για τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού: www.digime.org.cy.

Το πρόγραμμα DigiMe, το οποίο συμπεριλαμβάνει τον διαγωνισμό ψηφιακής φωτογραφίας και βίντεο, υλοποιείται από το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ και το Κοινοτικό Κέντρο Μέσων Επικοινωνίας Κύπρου, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο. Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και η ανάπτυξη διαλόγου και συζητήσεων ιδιαίτερα μέσω της χρήσης των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας, πάνω σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα όπως οι κλιματικές αλλαγές, το περιβάλλον, εθελοντισμός κλπ , ζητήματα που αποτελούν προτεραιότητες για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σχετικά με τους διοργανωτές: Το Κέντρο Στήριξης Μη Κυβερνητικών Οργανισμών στοχεύει στην ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στην Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.ngo-sc.org. Το Κέντρο Κοινοτικών Μέσων Επικοινωνίας Κύπρου υποστηρίζει τοπικές ΜΚΟ στη διάχυση του έργου τους και στην επικοινωνία τους με το κοινό, μέσω εκπαιδεύσεων, παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού και εξατομικευμένη υποστήριξη. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.cypruscommunitymedia.org. Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο αποτελεί την φωνή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και στοχεύει στην ενημέρωση των πολιτών που διαμένουν στην Κύπρο για ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για περισσότερες πληροφορίες: http://ec.europa.eu/cyprus

Πηγή: www.digime.org.cy.