Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 08:40

Με μεγάλη επιτυχία & ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Τραγουδάμε για την Αγάπη »

Written by
825
Με μεγάλη επιτυχία & ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Τραγουδάμε για την Αγάπη »

Με μεγάλη επιτυχία & ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Τραγουδάμε για την Αγάπη » 

«Τραγουδάμε για την Αγάπη»

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 η μουσική εκδήλωση «Τραγουδάμε για την Αγάπη» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο που διοργάνωσε το Νέο Φροντιστήριο για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Συγκινητική ήταν η συμμετοχή του κόσμου αφού παραβρέθηκαν πάνω από 500 άτομα που προέρχονταν κυρίως από το Διοικητικό και Εκπαιδευτικό προσωπικό του.

Οι παραβρεθέντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή με την υπέροχη Σοφία Μανουσάκη, τους Αλχημιστές, τα Κίτρινα Ποδήλατα και τον Κωνσταντίνο Καζάκο, οι οποίοι έδωσαν ένα ισχυρό και ελπιδοφόρο μήνυμα που ζέστανε τις καρδιές όλων, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτή την εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. 

Ποιοι τίμησαν την εκδήλωση

Στην έναρξη της εκδήλωσης και πριν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, χαιρετισμό απηύθυνε ο ιδρυτής του Ομίλου, Διδάκτωρ Ιστορίας κος Νικόλαος Κόλλιας, ο οποίος έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή στη λειτουργία του Φροντιστηρίου από την ίδρυση του στις 3 Ιανουαρίου 1968 μέχρι και σήμερα. Ακολούθησε η ομιλία του Γενικού Διευθυντή του Φροντιστηρίου, κου Δημητρίου Ντάφου, ο οποίος επισήμανε τα ποιοτικά στοιχεία που διαφοροποιούν το Νέο Φροντιστήριο από τον ανταγωνισμό και έθεσε τους στόχους της αναπτυξιακής πορείας του Φροντιστηρίου για τα επόμενα χρόνια αλλά και ανέδειξε τον κοινωνικό χαρακτήρα του Φροντιστηρίου μέσα από τις πολυσχιδείς δράσεις του, που αφορούν την στήριξη ατόμων με αναπηρία, την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού κ.α.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ανάμεσα σε άλλους, ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κος Σανιδάς, αλλά και ο κος Δαμιανός Σπύρος πρόεδρος Συλλόγου Φροντιστών Αττικής, ο κος Νικολάου Μπάμπηςπρώην πρόεδρος Συλλόγου Φροντιστών Αττικής.

Επίσης παρουσιάστηκε από τον κύριο Παπαδημητρίου Μάνο, Διευθυντή Σπουδών του Φροντιστήριού της Νέας Ερυθραίας, η συμμετοχή του Ομίλου στα βραβεία Education Leaders Awards σε δύο κατηγορίες, πιο συγκεκριμένα α) την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού και β) την επιβράβευση της αριστείας.

Ομιλία από τον Ευάγγελο Αυγουλά

Αίσθηση και συγκίνηση προκάλεσε με την ομιλία του, ο Νομικός, Πρόεδρος του «Οίκου του Νάυτου», κος Ευάγγελος Αυγουλάς, γνωστός για την κοινωνική του δράση σε θέματα ατόμων με αναπηρία. Στο πλαίσιο της ομιλίας του, εξήρε την κοινωνική δράση και ευαισθησία που έχει επιδείξει το Φροντιστήριο μας, μέσα από τη συνεργασία του με διάφορες κοινωνικές οργανώσεις.
Τέλος, σημαντικό τμήμα της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση, από τους Υπευθύνους Σπουδών και τους καθηγητές τους, των μαθητών των Φροντιστηρίων μας που αρίστευσαν στις τελευταίες Πανελλήνιες εξετάσεις.

Μέρος των εσόδων της βραδιάς διατέθηκαν για την ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη», της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το εν λόγω Ίδρυμα έχει σαν σκοπό του να προσφέρει φροντίδα σε χρονίως πάσχοντες ασθενείς προκειμένου να διασφαλίζεται ένα αξιοπρεπές επίπεδο ποιότητας της ζωής τους.

Στόχος του Εκπαιδευτικού Ομίλου «Νέο Φροντιστήριο» εκτός από την σωστή εκπαίδευση που παρέχει είναι και η έμπρακτη στήριξη αλλά και η προβολή ηθικών προτύπων. Έτσι το Νέο Φροντιστήριο αναλαμβάνει «Υπερήφανος υποστηρικτής» των δύο αθλητών της Εθνικής Ομάδας, Γεράσιμου Λιγνού και Γεώργιου Σφαλτού, στο δρόμο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το 2020.

Με αυτή την κίνηση το «Νέο Φροντιστήριο» γίνεται αρωγός της προσπάθειας των ΑμεA για την ισότιμη αποδοχή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Θερμές ευχαριστίες στην prestige productions & events και τον Αργύρη Ναστόπουλο για την διοργάνωση της όλης εκδήλωσης, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της, Eλληνικά Κελάρια ,Ιεκ Άλφα, συμμετέχοντες, τραγουδιστές, μουσικούς, γυάλινο μουσικό Θέατρο, σε όλους τους χορηγούς που προσέφεραν ό,τι χρειάστηκε για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης «Τραγουδάμε για την Αγάπη».

Read 825 times

Latest from apostaktirio team