Print this page
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 17:19

ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ live Οκτώβριος 2019

Written by
805
ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ  live Οκτώβριος 2019

ΑΝΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ  live Οκτώβριος 2019 

Η Άννα Κατσούλη, μια νέα ερμηνεύτρια  με έντονη καλλιτεχνικότητα, μάς παρουσιάζει τις φθινοπωρινές εμφανίσεις της.

Για 2η χρονιά παρουσιάζει μαζί με την ηθοποιό Σμαράγδα Αποστολάτου την αφηγηματική παράσταση «Το φάντασμα της Όπερας». Η Άννα Κατσούλη σε ρόλο μουσικού – ηθοποιού, προσκαλεί τους θεατές να  γνωρίσουν μια αλλοιώτικη εκδοχή του «Φαντάσματος της Όπερας» και να συγκινηθούν βαθειά! Δύο γυναίκες...δύο Τέχνες..και μια ιστορία αγάπης & πόνου.

Η 1η παράσταση θα ανέβει 12/10 στην Galerie Δημιουργών.

Και τα καλλιτεχνικά ταξίδια της ερμηνεύτριας συνεχίζονται..

«Βραδιά ονείρου - Ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο» ονομάζεται ο τίτλος της πρώτης συναυλίας της στο Αρχελάου Θέατρο, γιατί όπως λέει και η ίδια «κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή, ζω και ξαναζώ ένα όνειρο που θέλω να μοιραστούμε!». Η Άννα Κατσούλη  με την αισθαντική ερμηνεία της υπόσχεται να μας σεργιανίσει σ'ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο, από ρετρό μελωδίες, μέχρι τα λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπούμε.

Η «Βραδιά Ονείρου» παρουσιάζεται στις 18/10 στο Αρχελάου Θέατρο.

Η Άννα Κατσούλη συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια με τις "Ιστορίες της ζωής μας", που παρουσιάζονται στον Ακροβάτη στις 19/10 και στο Μακάρι στις 25/10.

Mini  Bio

Η Άννα Κατσούλη γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής. Κατέχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού και σπούδασε θεωρητικά, φλάουτο και πιάνο. Προέρχεται από μουσική οικογένεια κι η μουσική σκηνή την υποδέχτηκε  στα 13 της. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος,η Ζωή Τηγανούρια κ.α. Τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος της  «Κρυμμένος Ουρανός», από τη Zoe Music Ltd και πέρα από τη φωνή της, έντυσε με στίχους τρία τραγούδια της.

 

Read 805 times

Latest from apostaktirio team