Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 17:54

Μουσική Παράσταση του Ανδρέα Α. Αρτέμη στο Cabaret Voltaire "Απόψε τραγουδάμε τον Έρωτα"

Written by
809
Μουσική Παράσταση του Ανδρέα Α. Αρτέμη στο Cabaret Voltaire "Απόψε τραγουδάμε τον Έρωτα"

 ΑΝΔΡΕΑΣ Α.ΑΡΤΕΜΗΣ
«Απόψε τραγουδάμε τον Έρωτα»
στο του Cabaret Voltaire (14/2) 

Πρόκειται για τη μουσική παράσταση του Κύπριου μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Α. Αρτέμη που θα πραγματοποιηθεί στη μουσική σκηνή του Cabaret Voltaire στην Αθήνα, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 στις 9.30 το βράδυ. 

Ο συνθέτης στην τριαντάχρονη συνθετική του δραστηριότητα έχει εκδώσει σε δικές του παραγωγές είκοσι δύο δισκογραφικές εργασίες ενώ απαριθμεί ένα σημαντικό αριθμό εμφανίσεων με συνθέσεις του, μέσα από πολυμορφικές μουσικοποιητικές παραστάσεις.

Φέτος ο συνθέτης συμπληρώνει είκοσι χρόνια δισκογραφικής δραστηριότητας. 

Τον συνθέτη πλαισιώνουν ερμηνευτικά : Κώστας Παναγιώτου

Ζάκελιν Άννα Κρίκιτ, Ελένη Ευσταθίου, Μαρία Μπεγνή

Τέτα Βασιλάκη, Νόρα Οικονόμου, Κική Μανώλη 

Στα πλήκτρα ο συνθέτης. 

Το Cabaret Voltaire βρίσκεται στην Αθήνα οδό Μαραθώνος 30, στο Μεταξουργείο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5227046. 

Ο Μουσικοσυνθέτης κι ερμηνευτής Ανδρέας Αρτέμης ασχολείται με τη Λόγια μουσική τριάντα χρόνια. Απαριθμεί ένα μεγάλο αριθμό εμφανίσεων στον Κυπριακό κι Ελλαδικό χώρο και στο εξωτερικό με δικές του συνθέσεις είτε ερμηνεύοντας άλλων συνθετών έργα ως Σολίστας, σε εκδηλώσεις-ρεσιτάλ ερμηνείας, με στόχο πάντα την ανάδειξη της μελοποιημένης ποίησης. Έχει δώσει μετά την έκδοση 22 δισκογραφημένων του εργασιών, πολλές εντός κι εκτός Κύπρου, πολυμορφικές παραστάσεις-συναυλίες με συνθέσεις του. Οι παραστάσεις του αποτελούνται από κορυφαίους ερμηνευτές, μουσικούς, ηθοποιούς ενίοτε και χορευτές, δημιουργώντας έτσι μια κατανυκτική μυσταγωγία, για τους εκλεκτούς της μουσικοποιητικής τέχνης, συνδυάζοντας την ανάδειξη του Ελληνικού Λόγου, μέσα από τη μουσική και την ερμηνεία ποιητικών τραγουδιών. Ασχολείται με την Λογοτεχνία .Έχει εκδώσει ποιητικά βιβλία στην Αθήνα και Κύπρο και πολλά από τα έργα έχουν μεταφραστεί στα Γαλλικά και Αγγλικά.

Read 809 times

Latest from apostaktirio team