Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 17:05

MUSING THERAPY – "Η καλή μου ζαριά" από το cd "Καλώς ήρθατε στο σήμερα".

Written by
645
MUSING THERAPY – "Η καλή μου ζαριά" από το cd "Καλώς ήρθατε στο σήμερα".

MUSING THERAPY – "Η καλή μου ζαριά" από το cd "Καλώς ήρθατε στο σήμερα". 

Η νέα κυκλοφορία των Musing Therapy είναι το cd "Καλώς ήρθατε στο σήμερα". 

Είναι η τρίτη κυκλοφορία της μπάντας που ιδρύθηκε απ' τον Γιώργο Μητρόπουλο. 

Περιέχει 8 νέα τραγούδια με το συγκρότημα πιο ώριμο από ποτέ, να αναφέρεται στο σήμερα με καυστικό τρόπο και τον γνωστό δυναμικό του ήχο, και παράλληλα να νοσταλγεί τις νωπές αναμνήσεις του παρελθόντος! 

Ήδη μια πρώτη γεύση μας έδωσαν με τα "Δεν αρκεί" και "Αύριο όλα θα ναι αλλιώς" και τώρα μας παρουσιάζουν ένα ακόμα τραγούδι, το "Η καλή μου ζαριά". 

Official links 

Official web: http://www.musingtherapy.gr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/MusingTherapy/ 

Facebook: https://www.facebook.com/G.Mitropoulos.Official/ 

Instangram: https://www.instagram.com/musing_therapy/ 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFzOS8_gGR89pZ644oyyDZQ 

Οι«MusingTherapy»είναι το συγκρότημα που ιδρύθηκε από τον Γιώργο Μητρόπουλο το 2012 στην Αθήνα. Ένα πολύ δυνατό σύνολο που συνδυάζει την εμπειρία με τον νεανικό ενθουσιασμό σε Rock-Pop μονοπάτια με Ελληνικό στίχο και με επιβλητική σκηνική παρουσία στις Live εμφανίσεις τους...

Έχοντας δώσει το παρών σε μεγάλα festival (Athensbeerfestival)καθώς και σε μεγάλες μουσικές σκηνές (Kookoo,Lazy club,Αρχιτεκτονική,Thezoo),δίνουν παλμό και κίνητρο στο κοινό να τους ακολουθήσει!!! Το πρώτο τους album κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2012 με τίτλο «Πόσο εύκολα ξεχνάμε» από την Melon Music σε συνεργασία με το Mad. Ξεχώρισε το τραγούδι «Κάποτε εμείς οι δύο» λόγω του δυναμισμού και του έντονου συναισθηματικού στίχου.

Το 2013 οι MusingTherapy κατέκτησαν την 3ηθέση στον μουσικό διαγωνισμό “Grecofestival” και πήραν το βραβείο καλύτερου στίχου ανάμεσα σε συνολικά100 συμμετοχές για το τραγούδι «Ζωή με οξυγόνο» σε στίχους της Κατερίνας Χονδρομπύλα.

Ο Δεύτερος δίσκος με τίτλο «Καλύτερα έτσι» κυκλοφόρησε από την Fmrecordsαπό το καλοκαίρι του 2015, τους βρήκε με μία μεγάλη συνεργασία μετον Γιώργο Ξύνδα-έναν καταξιωμένο συνθέτη με μεγάλες επιτυχίες και ηχηρέςσυνεργασίες με ονόματα όπως οι Vegas, Νίκος Μίχας, κ.α. όπου τους"εμπιστεύτηκε" το τραγούδι του ‘Μια ανάσα απ’τηνεφηβεία’ !!Toκαλοκαίρι του 2016 συμμετείχαν στο Athens Beer Festival και έπαιξαν μπροστά σε 2.000 άτομα μαζί με τους "Φίλοι για πάντα" και τον "ΛάμπηΛιβιεράτο". Επίσης σπουδαία στιγμή για το συγκρότημα η συμμετοχή τους σαν main opening band στην μεγάλη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο κολυμβητήριο της Ραφήνας στις 25/08/2017. Τον Μάρτιο του 2019 μοιράστηκαν την ίδια σκηνή με τα «Κίτρινα ποδήλατα»στην συναυλία διαμαρτυρίας για τον Χ.Υ.Τ.Α. Γραμματικού. Τον Οκτώβριο του2019κυκλοφόρησε η τρίτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Καλώς ήρθατε στο σήμερα", ένας δίσκος που βρίσκει το συγκρότημα πιο ώριμο από ποτέ, να αναφέρεται στο σήμερα με καυστικό τρόπο και τον γνωστό δυναμικό του ήχο, και παράλληλα να νοσταλγεί τις νωπές αναμνήσεις του παρελθόντος! Το συγκρότημα σχεδιάζει εμφανίσεις σε επιλεγμένα live stages, και καινούργιες συνεργασίες για τα επόμενα βήματά του!

Oι Musing Therapy είναι:
Γιώργος Μητρόπουλος: Φωνή, Ακουστική κιθάρα, Συνθέσεις, Στίχοι
Αποστόλης Κατσάνος: Τύμπανα
ΆλκηςΚουκουλίδης: Μπάσο
Πάνος Κατσίβας: Ηλεκτρική κιθάρα 

Throw you pills away,
MusingTherapy is all you need!!

 

Read 645 times

Latest from apostaktirio team