Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 13:05

Πάρτι με τον Γιώργο Ρήγο στο «σχεδία home»

Written by
600
Πάρτι με τον Γιώργο Ρήγο στο «σχεδία home»

Πάρτι με τον Γιώργο Ρήγο στο «σχεδία home» 

Ο 1ος μήνας εκδηλώσεων στο «σχεδία home» κλείνει μουσικά με την παρέα του Γιώργου Ρήγου. 

Ο Γιώργος Ρήγος θα κλείσει τον πρώτο μήνα του καλοκαιρινού φεστιβάλ της «σχεδίας» με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: Οι 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home» με ένα πάρτι-έκπληξη. 

«Την Παρασκευή αυτό που θα προσφέρω είναι ένα set με κομμάτια που αγαπώ και θα επέλεγα να ακούσω σε ένα πάρτι στο σπίτι μου. Αυτή την αίσθηση μου αποπνέει η προσπάθεια και ο χώρος της «σχεδίας». Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου η μουσική είχε πολύ σημαντική θέση, χωρίς κάποιος να ασχολείται επαγγελματικά με το αντικείμενο. Πιστεύω ότι αυτό επηρέασε τη μελλοντική μου πορεία αρχικά όσον αφορά τη θέση του διοργάνωση συναυλιών και στη συνέχεια όσον αφορά τη θέση του dj», λέει ο ίδιος. 

Όσο για την αστεγία; «Έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, είχα για πολλά χρόνια την λανθασμένη εντύπωση ότι στην Ελλάδα το πρόβλημα δεν ήταν τόσο μεγάλο. Μέσα από τη «σχεδία» και το βρετανικό περιοδικό δρόμου «The Big Issue» κατάλαβα ότι η κατάσταση ήταν το ίδιο σοβαρή. Αναρωτιέμαι γιατί επέλεγα να μην το βλέπω και να μην το αντιμετωπίζω στην χώρα μου, αλλά να το παρατηρώ στο εξωτερικό», καταλήγει. 

Η μουσική ξεκινάει στις 19:00. 

Σχεδία home
Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα
Τηλ.: 213 0231220,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΡΑΔΙΑ 

Σάββατο 08.08.20 | Pop-up concert. Molyvos Musical Moments 2020 με τους σολίστες Ιόνιαν Ηλία Καντέσα (βιολί) και Vashti Hunter (βιολί) (20:00) 

Παρασκευή 28.08.20 | Party. Μουσικές από τον Γιώργο Μπακαλάκο & τον Μανώλη Οικονόμου – En Lefko 87.7 (από τις 19:00) 

05.09.20 | Closing Grand Party

Περιοδικό δρόμου "σχεδία"
Νικίου 2, Αθήνα
Αθήνα, Αττική 10560
Greece

 

Read 600 times

Latest from apostaktirio team