Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 12:01

''Κερασιά'' Γιάννης Αδάμος & Ροζ πένες

Written by
656
''Κερασιά'' Γιάννης Αδάμος & Ροζ πένες

Κερασιά
Γιάννης Αδάμος & Ροζ πένες

Ο Θεσσαλός τραγουδοποιός Γιάννης Αδάμος παρέα με το σχήμα του Ροζ Πένες, μετά τις δύο επιτυχίες που μας παρουσίασε από τον νέο κύκλο τραγουδιών «ΚΟΣΜΕ ΓΛΕΝΤΑ!»,  μας παρουσιάζει ένα ακόμη αξιόλογο τραγούδι του νέου επερχόμενου δίσκου με τίτλο «Κερασιά».

 Άλλο ένα δυνατό τραγούδι του δίσκου, αυτή τη φορά σε ρυθμό καλαματιανό, το οποίο ερμηνεύει ο ίδιος, με την ιδιαίτερη χροιά του που τον έκανε γνωστό στο ελληνικό μουσικόφιλο κοινό. 

Για άλλη μια φορά ο ανερχόμενος τραγουδοποιός δημιουργεί τον δικό του ξεχωριστό ήχο, συνδυάζοντας την ελληνική παραδοσιακή μουσική με τους ήχους του ρεμπέτικου, σε ένα πάντρεμα με την δική του αισθητική.

Το νέο τραγούδι συνοδεύεται με ένα πολύ όμορφο βίντεο κλιπ σε παραγωγή της  enozi world και σκηνοθεσία του Γιάννη Χαραλάμπου.

Μας πάει πίσω στις εποχές προ κορωνοϊού, όπου όλοι μαζί μια παρέα γλεντούσαμε χωρίς φόβο και γεμάτοι αγάπη, προσπαθώντας έτσι να περάσει το μήνυμα ότι όλα θα περάσουν και θα ξανάρθουν όμορφα γλέντια γεμάτα χαμόγελα.

 Το τραγούδι μουσικά πλαισιώνουν οι Ροζ Πένες: στο βιολί ο Γιώργος Αγγέλης, στο κλαρίνο Κώστας Αναγνώστου, στις ρεμπέτικες κιθάρες ο Χρήστος Κολοβός, στο νταούλι και τουμπερλέκι ο Γιώργος Ντίνας, στο πιάνο και μπάσο ο Γιώργος Μίγκας, στα πλήκτρα η Αθανασία Αλεξοπούλου και στον τζουρά ο Γιάννης Αδάμος.

 Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε το σχήμα Ροζ πένες  οι ηχογραφήσεις έγιναν στο στούντιο Βουή και μίξη/editing/mastering και ηχογράφηση φωνής έγιναν στα Pink studios από τον Γιώργο Μίγκα.

 Ένα ακόμη νέο τραγούδι από τον Θεσσαλό τραγουδοποιό  λοιπόν που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα ξεχωρίσει από τις πρώτες κιόλας νότες.

Καλή Ακρόαση!

 

Read 656 times

Latest from apostaktirio team