Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 17:55

Θεσσαλονίκη | Ο Μάριος Φραγκούλης μας ταξιδεύει με τις μουσικές του! 17 Ιουλίου, Μονή Λαζαριστών

Written by
410
Θεσσαλονίκη | Ο Μάριος Φραγκούλης μας ταξιδεύει με τις μουσικές του! 17 Ιουλίου, Μονή Λαζαριστών

Το καλοκαίρι του 2017 o κοσμαγάπητος Μάριος Φραγκούλης μας ταξιδεύει στα θαύματα της ελληνικής μουσικής και της διεθνούς του πορείας.

Καλεσμένοι του ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, δύο τραγουδιστές της νέας γενιάς που θα παρουσιάσουν τραγούδια αγαπημένα από τη δισκογραφία τους.

Ο Μάριος θα χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί που άγγιξαν τις καρδιές μας.

Δημιουργίες των PiovaniJose-Maria CanoLucioDallaΧατζιδάκιΚραουνάκηΝικολακοπούλουΡεμπούτσικαΙωαννίδηΞαρχάκου και Γκάτσου.

Θα ακουστούν επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραΐνδρου και Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, τόσο από το ελληνικό όσο και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο του, ο Μάριος Φραγκούλης, θα μας ταξιδέψει σε χώρες και τόπους μακρινούς, και θα θυμηθούμε τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, υπόσχονται στον κόσμο ότι θα σιγοψιθυρίζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, θα νιώσουν ξανά την ελπίδα και την αγάπη για την ζωή.

Ας ταξιδέψουμε μαζί τους σε όλη την Ελλάδα!


Προπώληση Εισιτηρίων:
Στα καταστήματα Public (Τσιμισκή 24 & Mediterranean Cosmos) και ηλεκτρονικά στο  http://bit.ly/2uaqPVQ και στο  http://bit.ly/2rUZGpc

 

 info

Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 21:30
Μονή Λαζαριστών
Ώρα Έναρξης: 21:30
Τιμές εισιτηρίων:
15€ (γενική είσοδος), 12€ (φοιτητικό, παιδικό, ανέργων, ΑΜΕΑ)
Πληροφορίες Μονή Λαζαριστών: 2310 589200

Read 410 times

Latest from apostaktirio team