Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 06:38

Παρουσίαση δίσκων "Πολλαπλοί εαυτοί" & "Στην αγκαλιά του κόσμου", 22/10 στο Κελάρι Athenaeum, Aνδριανού 3 - Θησείο

Written by
431
Παρουσίαση δίσκων "Πολλαπλοί εαυτοί" & "Στην αγκαλιά του κόσμου", 22/10 στο Κελάρι Athenaeum, Aνδριανού 3 - Θησείο

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δύο νέοι καλλιτέχνες κυκλοφορούν τη δουλειά τους μαζί, σε μία διπλή κασετίνα που όμως ουσιαστικά είναι δύο ξεχωριστά cd ! 

Πρώτη ζωντανή παρουσίαση των έργων : 

22-10-2017 ώρα 08:30 μ.μ.
Κελάρι Athenaeum
Aνδριανού 3 – Θησείο
(έναντι σταθμού ΗΣΑΠ Θησείο)
τηλ. : 210/3210239 - 6945160385

Ομιλητές της εκδήλωσης : 
Ελένη Στασινού (συγγραφέας)
Δημήτρης Λέντζος (στιχουργός - ποιητής)
Μιχάλης Τερζής (συνθέτης)
Καλλιόπη Βέττα (ερμηνεύτρια)
Κων/νος Μπουκουβάλας (συνθέτης)

O Πάνος Λαμπρίδης και ο Δημήτρης Ερατεινός ετοίμασαν τα νέα τους τραγούδια και θέλησαν να τα μοιραστούν με το κοινό με την ίδια κυκλοφορία, με δύο τίτλους : «Πολλαπλοί Εαυτοί» και «Στην αγκαλιά του κόσμου», αντίστοιχα. Η διπλή κασετίνα κυκλοφορεί από την Ellopia Media Group USA, μία εταιρία που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες που στοχεύει στην ελεύθερη δημιουργία καλλιτεχνών που έχουν σαν όραμά τους την υλοποίηση του έργου τους. 

Το άλμπουμ του Πάνου Λαμπρίδη με τίτλο «Πολλαπλοί Εαυτοί», περιλαμβάνει 13 νέα τραγούδια στα οποία έγραψαν μουσική οι Πάνος Λαμπρίδης, Δημήτρης Ερατεινός και Νικόμαχος Μελιτζανάς σε στίχους του Πάνου Λαμπρίδη, Δημήτρη Ερατεινού, Σωτήρη Παραπούρα και Δημήτρη Λέντζου. Στο άλμπουμ «Πολλαπλοί Εαυτοί» θα ακουστεί ένα ακόμα τραγούδι, η «Αντιγόνη», σε μουσική του Μιχάλη Τερζή και στίχους του Μιχάλη Τερζή και του Τάκη Συρέλη. 

Αντίστοιχα, το άλμπουμ του Δημήτρη Ερατεινού με τίτλο «Στην αγκαλιά του κόσμου», περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια σε μουσική και στίχους που έγραψαν οι Δημήτρης Ερατεινός, Πάνος Λαμπρίδης, Κωνσταντίνος Μπουκουβάλας, Στέφανος Μπάμπαλος, Κωστής Χαλάτσης, όπως και ένα τραγούδι σε μουσική της Φένιας Χρήστου και ποίηση του Λεωνίδα Κακάρογλου, όπως και ένα ακόμα σε μουσική της Αρετής Κοκκίνου και στίχους της Μαρίας Πολυδούρη.

Το κοινό single που μπορεί κανείς να ακούσει και στα δύο άλμπουμ είναι το τραγούδι «Η αγάπη στη σιωπή» το οποίο είναι και το πρώτο οπτικοποιημένο τραγούδι της πρωτότυπης αυτής διπλής κασετίνας, σε μουσική του Δημήτρη Ερατεινού και του Πάνου Λαμπρίδη, σε στίχους του Πάνου Λαμπρίδη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site που δημιουργήθηκε ειδικά για την πρώτη παραγωγή της Ellopia Media Group, http://protiparagogi.com/
Οι δύο νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες θα πραγματοποιήσουν ζωντανές παρουσιάσεις της δημιουργίας τους, με τους μουσικούς τους σε διάφορους χώρους. 


 

 

 

Read 431 times

Latest from apostaktirio team