Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 17:06

 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Written by
286
 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Εργαστήριο δημιουργικής γραφής
Για παιδιά 8-10 ετών με την εκπαιδευτικό Άλκηστη Χρονάκη
Ημερομηνίες: Σάββατο 3 και 24 Φεβρουαρίου, 3, 10, 17 και 31 Μαρτίου, 21 Απριλίου 2018
Κόστος: 85 € για κάθε παιδί - 75 € για αδέρφια (και για τις επτά συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1,5 ώρα, από τις 10:30 έως τις 12:00
 
Τα παραμύθια και οι ιστορίες μυστηρίου είναι αγαπημένα όλων των παιδιών και πολλές φορές θα έχουν φανταστεί τον εαυτό τους στη θέση του συγγραφέα ή του ήρωα, ιδιαίτερα αυτού που λύνει το μυστήριο. Στον νέο κύκλο του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής θα διαβάσουμε παραμύθια και ιστορίες μυστηρίου, θα τα απογυμνώσουμε ώστε να εμφανιστεί ο βασικός σκελετός τους, και πάνω σε αυτόν θα χτίσουμε μια νέα ιστορία, ομαδική ή ατομική. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί η τεχνική των μικρών βιβλίων έτσι ώστε τα παιδιά να δουν το έργο τους τυπωμένο, να ασκηθούν στην επιμέλεια και τη διόρθωση κειμένων και να μπορέσουν να επικεντρωθούν περισσότερο στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης ιστορίας.
Ένα εργαστήρι παιχνιδιού και λέξεων, ανάγνωσης και γραφής με τα παιδιά στον ρόλο του δημιουργού αλλά και του αναγνώστη, με στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να εξοικειωθούν με τη λογοτεχνική γραφή.
 
Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή το βιβλίο Γράψε τις καλύτερες ιστορίεςτου Κρίστοφερ Ετζ.
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)
 
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε περισσότερα...

Read 286 times

Latest from apostaktirio team