Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 23:19

#MovieingUnderground 5 | Μαζί μας θα είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Θα έρθεις; 5/2

Written by
348
#MovieingUnderground 5 | Μαζί μας θα είναι ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Θα έρθεις; 5/2

Οι πιο ιδιαίτερες προβολές της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται σε ένα biscotto concept που ήδη συζητιέται! Το «Movieing Underground by Jameson» με παρουσιαστή τον υπέροχο Γιώργο Μαντζουρανίδη αλλά και έναν διαφορετικό κάθε φορά καλεσμένο συνεχίζεται! Επιλεγμένα καφέ ή μπαρ μέσα στην πόλη φιλοξενούν στο υπόγειό τους μια βραδινή προβολή με δωρεάν είσοδο! 

Εμείς, θα μαζευτούμε για ταινία... έρχεσαι; 

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου το υπόγειο της Barbarella φιλοξένησε 300 σινεφίλ στην τέταρτη ταινία του #MovieingUnderground by Jameson 

#MovieingUnderground by Jameson: Η πέμπτη ταινία

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, στις 21:00, δίνουμε το πέμπτο μας ραντεβού στο Υπόγειον est.2012 εκεί όπου θα γίνει η προβολή της ταινίας «No Budget Story». Στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο Γιώργος Μαντζουρανίδης ενώ παρέα στον σχολιασμό της ταινίας θα μας κρατήσει o δημιουργός της, σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.  

Υπόθεση: Ένας φέρελπις νέος σκηνοθέτης ψάχνει να βρει χρήματα για να ολοκληρώσει τα καλλιτεχνικά του σχέδια. Θα μπλέξει με διάφορους περίεργους τύπους, έναν πρώην παραγωγό ταινιών πορνό, δύο μπράβους που τον κυνηγούν για να πληρώσει το ενοίκιο κι όλα αυτά για να καταφέρει να γυρίσει μια ερωτική ιστορία. Παράλληλα φλερτάρει με την ηθοποιό γειτόνισσά του, αλλά και με την παρανομία.

Read 348 times

Latest from apostaktirio team