Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 21:04

6ο Κινηματογραφικό ραντεβού στο υπόγειο του Coo | Θα έρθεις; Θα είναι ωραία! 26/2

Written by
342
6ο Κινηματογραφικό ραντεβού στο υπόγειο του Coo | Θα έρθεις; Θα είναι ωραία! 26/2

Οι πιο ιδιαίτερες προβολές της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται σε ένα biscotto concept που ήδη συζητιέται! Το «Movieing Underground by Jameson» με παρουσιαστή τον υπέροχο Γιώργο Μαντζουρανίδη αλλά και έναν διαφορετικό κάθε φορά καλεσμένο συνεχίζεται! Επιλεγμένα καφέ ή μπαρ μέσα στην πόλη φιλοξενούν στο υπόγειό τους μια βραδινή προβολή με δωρεάν είσοδο!

Εμείς, θα μαζευτούμε για ταινία... έρχεσαι;

Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου το Ολύμπιον – Υπόγειον EST. 2012 φιλοξένησε 200 σινεφίλ στην πέμπτη ταινία του #MovieingUnderground by Jameson

#MovieingUnderground by Jameson: Η έκτη ταινία

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 21:00, δίνουμε το έκτο και τελευταίο μας ραντεβού στο Coo (Βασιλέως Ηρακλείου 4) εκεί όπου θα γίνει η προβολή της ταινίας «του Ρόμαν Πολάνσκι, «Η Αφροδίτη με τη γούνα»». Στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο Γιώργος Μαντζουρανίδης ενώ την ταινία θα σχολιάσει η δημοσιογράφος και υπεύθυνη στο Γραφείο Τύπου του Μουσείου Φωτογραφίας, Μαρία Ζαμπέτη.

Υπόθεση: Μόνος σε ένα θέατρο στο Παρίσι, μετά από μια εξοντωτική ημέρα γεμάτη οντισιόν, ο σκηνοθέτης Τόμας, διαμαρτύρεται στο τηλέφωνο για τις ατάλαντες ηθοποιούς που είδε. Καμία δεν αξίζει να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό του. Είναι έτοιμος να φύγει, όταν εισβάλλει η Βάντα. Αρχικά, φαίνεται να είναι ό,τι απεχθάνεται ο Τόμας, αλλά την αφήνει να δοκιμάσει. Μένει έκπληκτος και μαγεμένος από τη μεταμόρφωσή της – όχι απλά ταιριάζει απόλυτα, αλλά φαίνεται να έχει μελετήσει το έργο εξονυχιστικά, και γνωρίζει όλους τους διαλόγους. Όσο προχωράει η οντισιόν, ο Τόμας μεταφέρεται από την έλξη στην εμμονή. Κάπως έτσι ξεκινά ένα έντονο παιχνίδι σαγήνης και εξουσίας.

Read 342 times

Latest from apostaktirio team