Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 20:12

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ LIFE COACHING Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ! 24 και 25 Μαρτίου

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ LIFE COACHING Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ!

Μια πόλη πανέμορφη, κοσμοπολίτικη, ρομαντική και αρχοντική, μας περιμένει, για να απολαύσουμε την Άνοιξη! Το Ναύπλιο, πολυαγαπημένη πόλη όλων μας, όσες φορές και να το επισκεφτείς, θα σε κατακλύσει με τη μαγεία του και θα σου αποκαλύψει ομορφιές που ποτέ δεν φανταζόσουν. Το περπάτημα στα καλντερίμια του για να θαυμάσουμε τη μοναδική αρχιτεκτονική, τα χρώματα και τα αρώματα από τα ολάνθιστα μπαλκόνια και τους ξεχωριστούς κήπους, το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας,η βόλτα με το καραβάκι στο Μπούρτζι, η απίστευτη θέα από το Παλαμήδι, η φυσική ομορφιά, τα ξεχωριστά ατμοσφαιρικά καφέ και μπαρ, τα καταπληκτικά παγωτά του και το φημισμένο φαγητό μας παρασύρουν μακριά από τη ρουτίνα και το άγχος της Αθήνας!

Όταν όμως αυτή η ξεχωριστή πόλη συνδυάζεται και με την παρέα θετικών, δημιουργικών και χαρούμενων ανθρώπων και με δύο εντελώς ξεχωριστά σεμινάρια, τότε αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια άκρως ποιοτική ανοιξιάτικη απόδραση!

Το Harmony & Creativity (Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity,Harmony Coaching, Perfectenglish, Harmony & Creativity Retreats - Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα) διοργανώνει ένα μοναδικό διήμερο στο Ναύπλιο με Life Coaching ή Δημιουργική Γραφή το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαρτίου!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής (τρεις ώρες το Σάββατο και δύο ώρες την Κυριακή) και Group Coaching (τρεις ώρες το Σάββατο και δύο ώρες την Κυριακή). Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ποιο σεμινάριο θα παρακολουθήσουν, γιατί θα υλοποιηθούν παράλληλα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (Δρ Δημήτρης Μπογιατζής):

Η Τέχνη της Αναξιόπιστης Αφήγησης: Πώς να Γράψετε Ιστορίες που τις Διηγούνται Σαλεμένοι, Πυροβολημένοι, Διεστραμμένοι ή Σχιζοφρενείς

Η χρήση αναξιόπιστου αφηγητή, δηλαδή ενός αφηγητή που κρύβει ένα μέρος της αλήθειας (ή και όλη την αλήθεια) από τον αναγνώστη, είτε γιατί την αγνοεί είτε γιατί εσκεμμένα θέλει να τον παραπλανήσει (!), προσφέρει έντονες συγκινήσεις στους αναγνώστες και γι αυτό το λόγο έχει υιοθετηθεί ουκ ολίγες φορές από μέγιστους συγγραφείς, όπως ο Πόε (σχεδόν σε όλα του τα έργα), ο Νάμποκοφ (Λολίτα) και ο Burgess (Κουρδιστό Πορτοκάλι). Το σεμινάριο θα σας διδάξει τις τεχνικές αποτελεσματικής χρησιμοποίησης αναξιόπιστου αφηγητή και θα σας εμπνεύσει να επινοήσετε «πυροβολημένους», διεστραμμένους ή ακόμα και ολότελα σχιζοφρενείς χαρακτήρες/αφηγητές του διήγήματος, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε και εσείς στον αναγνώστη την υπέρτατη απόλαυση της διείσδυσης σε ένα παρανοικό ή αρρωστημένο μυαλό.

Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα που γίνονται στη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity κάνε κλικ εδώ:https://www.facebook.com/events/164458727670350/

GROUP COACHING (Νίκη Ορφανουδάκη): ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΟ ΣΟΥ.

Ζούμε σε μια κοινωνία γενικευμένου θυμού και καθημερινά νιώθουμε να "μας βγάζουν έξω από τα ρούχα μας" η οικογένειά μας, ο σύντροφος, τα παιδιά μας, οι συνάδελφοι, το "αφεντικό" ή ο προιστάμενος, οι γείτονες, οι άλλοι οδηγοί, οι πολιτικοί, οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες. Η λύση φυσικά δεν είναι να πιουμε "ξύδι", γιατί μας φτάνει το δηλητήριο του θυμού στη ζωή μας. Ούτε λύση φυσικά είναι να το θάψουμε μέσα μας, γιατί θα μας αρρωστήσει σωματικά και ψυχικά. Από την άλλη οι εκρήξεις του θυμού τις περισσότερες φορές διαβρώνουν ή και διαλύουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και κάνουν τα πράγματα χειρότερα, γιατί, όπως λέει και ο λαός, "χάνουμε το δίκιο μας". Σε αυτό το ομαδικό Life Coaching θα δούμε πώς θα αντιμετωπίζουμε και θα διαχειριζόμαστε στην πράξη το θυμό μας, έτσι ώστε να έχουμε καθαρό μυαλό για να δίνουμε τις "σωστές" λύσεις στις δυσκολίες, να βιώνουμε αρμονικές σχέσεις και επιτέλους να ζήσουμε μια ήρεμη ζωή!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RETREAT

Σάββατο 24 Μαρτίου

8.00 πμ : Αναχώρηση από τα γραφεία μας.

10.30 πμ: Άφιξη στο Ναύπλιο μετά από ενδιάμεση στάση. Καφέ με θέα τη θάλασσα, με "ψαγμένη" έθνικ ή arty διακόσμηση,αλλά και παραδοσιακά καφενεδάκια μας περιμένουν, για να απολαύσουμε έναν χαλαρό και ιδιαίτερο πρωινό καφέ! Μια βόλτα στα ξεχωριστά καταστήματα, το μουσείο κομπολογιού, το ανέβασμα στο Παλαμήδι, η βόλτα με το καραβάκι στο Μπούρτζι, η γοητευτική Ακροναυπλία, η μαγεία της παλιάς πόλης, βόλτες με άμαξα ή ο γύρος της πόλης με το τρενάκι, ατέλειωτα και υπέροχα όλα αυτά που έχουμε να κάνουμε στο Ναύπλιο!

13.00: Check-in στο ξενοδοχείο. Η περιήγηση και η απόλαυση του Ναυπλίου συνεχίζεται, υπάρχει όμως και χρόνος για την απαραίτητη ξεκούραση.

6.30-9.30 μμ: Σεμινάρια (Αίθουσα Συνεδριάσεων του ξενοδοχείου).

10.00 - : Νυχτερινή Διασκέδαση: Μπορεί το Ναύπλιο να φημίζεται για την ιστορική και πολιτιστική του κληρονομιά, και οι τουριστικοί οδηγοί να το κατατάσσουν στις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας, όταν όμως πέσει το φως του ήλιου δε χάνει την ομορφιά του και τη ζωντάνια του, αλλά μετατρέπεται σε μια ατμοσφαιρική αλλά και πολύ ζωντανή πόλη με stylish hotspots, θρυλικά μπαρ, γκουρμέ εστιατόρια, γραφικά ταβερνάκια και "ψαγμένα" μεζεδοπωλεία. Φυσικά όσοι επιθυμούν μπορούν να χαλαρώσουν στην άνεση του όμορφου ξενοδοχείου μας.

Κυριακή 25 Μαρτίου

(Χρόνια πολλά και ελεύθερα σε όλους τους τομείς της ζωής μας!).

Το πρωινό σερβίρεται από τις 7.00- 10.00 πμ (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή)

10.00-12.00 : Σεμινάρια (Αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου).

12.00: Check-out και μια τελευταία βόλτα στο Ναύπλιο, για να χαρούμε όλα όσα δεν προλάβαμε να χαρούμε!

2.30: Αναχώρηση για το Κιβέρι. Σε 20 περίπου λεπτά φτάνουμε στο γραφικό ψαροχώρι, που το ονομάζουν "το στολίδι της Αργολίδας" και μοιάζει περισσότερο με νησί, παρά με παραθαλάσσιο χωριό της Πελοποννήσου.

Χαιρόμαστε τη φύση και τη θάλασσα και φυσικά, όσοι θέλουμε, ακολουθούμε τη συμβουλή αυτών που είναι "γνώστες" της περιοχής και απολαμβάνουμε καταπληκτικό φαγητό με το κρασάκι μας ή το ουζάκι μας πάνω στο κύμα! Όποιος δεν πεινάει, πίνει το καφεδάκι του αγναντεύοντας το πέλαγος και κάνοντας βόλτες στο όμορφο ψαροχώρι!

6.00: Αναχώρηση για Αθήνα.

8.30: Άφιξη στα γραφεία μας γεμάτοι με χρώματα, ευωδιές, ομορφιά, ηρεμία, Αρμονία και Δημιουργικότητα!

Θα μείνουμε στο ξενοδοχείο Park http://www.parknafplio.gr/el/ : "«Στο πιο κεντρικό σημείο του Ναυπλίου, στα όρια της παλιάς με τη νέα πόλη και μπροστά στο καταπράσινο πάρκο της πόλης το ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» περιμένει να σας υποδεχθεί, ανοίγοντας την ζεστή αγκαλιά του. Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο δημιουργεί την δική του «σελίδα» στην ιστορία της φιλοξενίας συνδυάζοντας την μοντέρνα αισθητική με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, με στόχο πάντα την δημιουργία μιας ατμόσφαιρας αντάξιας των προσδοκιών και των αναγκών σας!"

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται διαμονή στο ξενοδοχείο Park Hotel , ο φόρος διαμονής, πρωινό την Κυριακή, μετάβαση και επιστροφή με πούλμαν και η παρακολούθηση σεμιναρίων.

110 ευρώ το άτομο σε δίκλινο standard και 120 ευρώ σε μονόκλινο

( ισχύει για τα τρία πρώτα) και 137 σε μονόκλινο μετά τα τρία πρώτα.

Η διάθεση των μονόκλινων δωματίων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας που θα εξαρτηθεί από την ολική εξόφληση του ποσού. Τα μονόκλινα με την τιμή των 120 ευρώ είναι μόνο τρία.

Για δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθεί προκαταβολή 60 ευρώ μέχρι τις 9 Μαρτίου στον παρακάτω λογαριασμό ή στα γραφεία μας (παρακαλούμε ενημερώστε μας για την κατάθεση και έχετε το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί σας) και να εξοφληθεί (οπωσδήποτε) μέχρι τις 18 Μαρτίου το συνολικό ποσό.

ALPHA BANK

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 228-002101-031099

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΙΒΑΝ: GR82 0140 2280 2280 0210 1031 099

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

τηλ. 6976147605

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η διεύθυνση των γραφείων μας είναι Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Για ακυρώσεις μέχρι τις 9 Μαρτίου επιστρέφεται όλο το ποσό, μετά τις 9 Μαρτίου δεν επιστρέφεται η προκαταβολή, γιατί πρέπει να πληρωθούν τα δωμάτια σύμφωνα με την πολιτική του ξενοδοχείου και γιατί πρέπει να πληρωθούν και οι θέσεις στο πούλμαν, αφού φυσικά θα κλείσουμε πούλμαν ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων που θα μας έχει δηλωθεί.

Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά των διοργανωτών (πράγμα που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει!) επιστρέφονται όλα τα χρήματα που έχουν δοθεί.

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας).