Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 17:43

6ο Κινηματογραφικό ραντεβού στο υπόγειο του Bensousan Han | Θα έρθεις; Θα είναι ωραία! 21/3

Written by
152
6ο Κινηματογραφικό ραντεβού στο υπόγειο του Bensousan Han | Θα έρθεις; Θα είναι ωραία! 21/3

 Οι πιο ιδιαίτερες προβολές της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται σε ένα biscotto concept που ήδη συζητιέται! Το «Movieing Underground by Jameson» με παρουσιαστή τον υπέροχο Γιώργο Μαντζουρανίδη αλλά και έναν διαφορετικό κάθε φορά καλεσμένο συνεχίζεται! Επιλεγμένα καφέ ή μπαρ μέσα στην πόλη φιλοξενούν στο υπόγειό τους μια βραδινή προβολή με δωρεάν είσοδο!

Εμείς, θα μαζευτούμε για ταινία... έρχεσαι;

#MovieingUnderground by Jameson: Η έκτη ταινία

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου, στις 21:00, δίνουμε το έκτο και τελευταίο μας ραντεβού στο Bensousan Han (Εδέσσης 6) εκεί όπου θα γίνει η προβολή της ταινίας «του Ρόμαν Πολάνσκι, «Η Αφροδίτη με τη γούνα»». Στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο Γιώργος Μαντζουρανίδης ενώ την ταινία θα σχολιάσει η δημοσιογράφος και υπεύθυνη στο Γραφείο Τύπου του Μουσείου Φωτογραφίας, Μαρία Ζαμπέτη.

Υπόθεση: Μόνος σε ένα θέατρο στο Παρίσι, μετά από μια εξοντωτική ημέρα γεμάτη οντισιόν, ο σκηνοθέτης Τόμας, διαμαρτύρεται στο τηλέφωνο για τις ατάλαντες ηθοποιούς που είδε. Καμία δεν αξίζει να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό του. Είναι έτοιμος να φύγει, όταν εισβάλλει η Βάντα. Αρχικά, φαίνεται να είναι ό,τι απεχθάνεται ο Τόμας, αλλά την αφήνει να δοκιμάσει. Μένει έκπληκτος και μαγεμένος από τη μεταμόρφωσή της – όχι απλά ταιριάζει απόλυτα, αλλά φαίνεται να έχει μελετήσει το έργο εξονυχιστικά, και γνωρίζει όλους τους διαλόγους. Όσο προχωράει η οντισιόν, ο Τόμας μεταφέρεται από την έλξη στην εμμονή. Κάπως έτσι ξεκινά ένα έντονο παιχνίδι σαγήνης και εξουσίας.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ // VENUS IN FUR // Επίσημο trailer  

info

Ημέρα: Τετάρτη 21 Μαρτίου

Ώρα: 21:00

Χώρος: Βensousan Han (Εδέσσης 6)

Ταινία: Η Αφροδίτη με τη γούνα

Καλεσμένος: Μαρία Ζαμπέτη

Παρουσιάζει ο Γιώργος Μαντζουρανίδης!

Read 152 times

Latest from apostaktirio team