Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 21:29

Καρυάτιδες - Βραδινή Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης, 20 & 27 Απριλίου 2018

Written by
378
Καρυάτιδες - Βραδινή Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης, 20 & 27 Απριλίου 2018

Η Be a Greek για ακόμα μία φορά θα μας χαρίσει δύο αξέχαστες βραδιές, με ένα δίωρο ταξίδι σε μια φανταστική για την Αθήνα εποχή, σε μια Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης! Ελάτε μαζί μας για να δείτε τα πανέμορφα εκθέματα του Μουσείου κάτω από τον φωτισμένο Παρθενώνα!

Ένα από τα ομορφότερα μουσεία παγκοσμίως, το Μουσείο της Ακρόπολης φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα και αρτιότερα αρχαιολογικά ευρήματα που υπάρχουν. Κατά τη βραδινή ξενάγησή μας σε αυτό από τον πιστοποιημένο Ξεναγό της Be a Greek, θα μπορέσουμε να μάθουμε και να θαυμάσουμε μοναδικά αριστουργήματα, όπως οι Καρυάτιδες αλλά και οι Μετόπες του Παρθενώνα, απολαμβάνοντας την αντίθεση του φωτός τους με τη νύχτα!

Μικροί και μεγάλοι, δεν πρέπει να χάσετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία να δείτε τα αγαπημένα μας αρχαιοελληνικά θαύματα όπως ποτέ πριν, κάτω από τον πανέμορφα φωτισμένο Ιερό Βράχο της Ακρόπολης!

Σημαντικές Πληροφορίες

  • Ημερομηνία Ξενάγησης: Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 & Παρασκευή 27 Απριλίου 2018
  • Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 19:30
  • Διάρκεια Ξενάγησης: 2 ώρες περίπου
  • Κόστος Ξενάγησης: 10€/άτομο
  • Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν (με τη συνοδεία ενηλίκου).
  • Στο κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται το κόστος του εισιτηρίου του Μουσείου. Γενική είσοδος: 5€ (Δικαιούχοι δωρεάν εισόδου στο Μουσείο και πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.theacropolismuseum.gr/el/content/meiomeni-eleftheri-eisodos-sto-mouseio-akropolis )
  • Σημείο Συνάντησης: Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, 11742 Αθήνα (στο εσωτερικό της κεντρικής αίθουσας στην είσοδο του Μουσείου, μετά τα εκδοτήρια εισιτηρίων)
  • Η Ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από Διπλωματούχο Ξεναγό, μέλος της Ομάδας της Be a Greek
  • Κρατήστε τις θέσεις σας τώρα!
  • Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την δράση μας στο αντίστοιχο Facebook Event.

* Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το Μουσείο της Ακρόπολης προς διευκόλυνσή σας και προς αποφυγή καθυστέρησης της έναρξης της Δράσης μας λόγω αναμονής στην ουρά για τα εκδοτήρια, η είσοδος των γκρουπ μας στο Μουσείο θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με την έκδοση Ομαδικού Εισιτηρίου. Το εν λόγω εισιτήριο θα εκδίδει ο ξεναγός του γκρουπ σας, αφού συγκεντρώσει από όλους εσάς τα απαραίτητα χρήματα και δικαιολογητικά έγγραφα. Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της Δράσης μας, σας καλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, έχοντας ήδη μεριμνήσει να έχετε στη κατοχή σας το ακριβές αντίτιμο για το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο ή/και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα που σας δίνουν το δικαίωμα μειωμένης ή δωρεάν εισόδου (γενική είσοδος: 5€, δικαιούχοι δωρεάν εισόδου στο Μουσείο και πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.theacropolismuseum.gr/el/content/meiomeni-eleftheri-eisodos-sto-mouseio-akropolis), ώστε να διευκολύνετε την ταχεία ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης του Ομαδικού Εισιτηρίου. Για λειτουργικούς λόγους, θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης.

** Σας ενημερώνουμε πως η συγκεκριμένη Δράση μας δεν ενδείκνυται για παιδιά, καθώς έχει σχεδιαστεί για ενήλικες και το ύφος αλλά και η διάρκειά της είναι τέτοια που καθιστούν την παρακολούθησή της από τους μικρούς μας φίλους κουραστική. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της Ξενάγησης, τα παιδιά που θα λαμβάνουν μέρος θα βρίσκονται υπό την εποπτεία αποκλειστικά των Συνοδών τους. Παρακαλούνται οι κκ. Συνοδοί όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα της Ξενάγησης καθ'όλη τη διάρκειά της και τα παιδιά να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

*** Οι διαθέσιμες θέσεις για τη συγκεκριμένη Δράση μας είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων.

 

Read 378 times

Latest from apostaktirio team