Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 19:30

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕ LIFE COACHING ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ!

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ!

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕ LIFE COACHING ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ!

Ένας μικρός παράδεισος περιμένει να μας υποδεχτεί στις 9 και 10 Ιουνίου, για να καλωσορίσουμε το φετινό καλοκαίρι, να ηρεμήσουμε μακριά από την ένταση, τη μιζέρια και τους θορύβους της πόλης, να γίνουμε ξανά μια μεγάλη παρέα, να χαρούμε, να γελάσουμε, να κολυμπήσουμε, να διασκεδάσουμε και φυσικά να στραφούμε στην αρμονία και τη δημιουργικότητα με δύο ξεχωριστά σεμινάρια!

Το Harmony & Creativity ( Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity,Harmony Coaching, Perfectenglish, Harmony & Creativity Retreats - Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα ) διοργανώνει ένα μοναδικό διήμερο στις 9 και 10 Ιουνίου με Life Coaching και Δημιουργική Γραφή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής (τρεις ώρες το Σάββατο και δύο ώρες την Κυριακή) και Group Coaching (τρεις ώρες το Σάββατο και δύο ώρες την Κυριακή). Οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν ποιο σεμινάριο θα παρακολουθήσουν, γιατί θα υλοποιηθούν παράλληλα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (Δρ Δημήτρης Μπογιατζής):

Πώς να γράψετε ιστορίες με εκβασιακή ειρωνεία.

Οι ιστορίες με εκβασιακή ειρωνεία, δηλαδή με αντίθετη έκβαση από αυτή που διαφαινόταν αρχικά ή επιθυμούσε ο πρωταγωνιστής,σαγηνεύουν τον αναγνώστη και χρήζουν και δεύτερης ανάγνωσης, στοιχείο που αυξάνει σημαντικά την λογοτεχνική τους αξία. Μέγιστοι συγγραφείς, όπως ο Πόε, ο Μωπασάν και ο Ο. Χένρυ, εξασφάλισαν την είσοδό τους στο πάνθεον της λογοτεχνίας μέσω της χρήσης της εκβασιακής ειρωνείας στο έργο τους. Στο πρωτοποριακό αυτό σεμινάριο θα διδαχθείτε διάφορα μοτίβα πλοκής των διηγημάτων με εκβασιακή ειρωνεία καθώς και τεχνικές αφήγησης που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήστε εκβασιακή ειρωνεία στα δικά σας διηγήματα, τα οποία θα τα γράψετε κάτω από την καθοδήγηση και την παρότρυνση του Δρ. Δημήτρη Μπογιατζή (Διδακτορικό Λογοτεχνίας, Αμερική & Διδακτορικό Δημιουργικής Γραφής, Αγγλία) με στόχο την εξέλιξή σας ως συγγραφέα και την τεχνική αρτιότητα του διηγήματος.

Για το βιογραφικό του Δημήτρη Μπογιατζή κάντε κλικ εδώ:https://www.facebook.com/events/842058865995527/?active_tab=discussion

LIFE COACHING (Νίκη Ορφανουδάκη)

Πώς θα αντιμετωπίσεις στην πράξη το άγχος σου.

Μήπως νιώθεις ότι πνίγεσαι στην καθημερινότητά σου και κάποιες στιγμές νομίζεις ότι θα σκάσεις ή θα καταρρεύσεις; Σου λένε να το ξεπεράσεις, αλλά πώς είναι δυνατόν, όταν έχεις τόσες υποχρεώσεις και νιώθεις ότι σε κυνηγάνε όλοι και όλα; Σε αυτό το ομαδικό Coaching θα δούμε πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στην πράξη το άγχος μας, έτσι ώστε να μπορούμε να ζούμε ήρεμα, ισορροπημένα και παραγωγικά. Στο σεμινάριο θα χρησιμοποιηθούν ασκήσεις και τεχνικές και από το Cognitive Behavioural Coaching, το Mindfulness και το Assertiveness Training, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν και τα κατάλληλα εργαλεία που θα μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά στην πράξη.

Για το βιογραφικό της Νίκης Ορφανουδάκη κάντε κλικ εδώ:https://www.facebook.com/events/842058865995527/?active_tab=discussion

Θα μείνουμε στο ξενοδοχείο Venus Beach Hotel - Bungalows https://www.venus-beach.gr/gr_index.php. Το Venus Beach απέχει 1,5 χιλιόμετρο από το λιμάνι των Νέων Στύρων, είναι αμφιθεατρικά κτισμένο αντικρίζοντας το απέραντο γαλάζιο σε μία έκταση 25 στρεμμάτων σε καταπράσινο τοπίο με ιδιωτικούς κήπους, ιδιωτική παραλία, εξαιρετική πισίνα δίπλα στη θάλασσα, pool bar και καφετέρια και δύο εστιατόρια με καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Είναι ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο με πολλή αγάπη και μεράκι και έχει μείνει στην καρδιά μας από το retreat που διοργανώσαμε εκεί πριν από δύο χρόνια και περάσαμε καταπληκτικά!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RETREAT

Σάββατο 9 Ιουνίου

8.30: Αναχώρηση με πούλμαν από τα γραφεία μας για το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας.

9.30: Άφιξη στο λιμάνι, βόλτα και πρωινό καφεδάκι για όσους το επιθυμούν, επιβίβαση στο πλοίο.

10.30: Αναχώρηση με το πλοίο για τα Στύρα

11.15: Άφιξη στα Στύρα, μεταφορά στο ξενοδοχείο, check-in.

Ελεύθερος χρόνος: Παίρνουμε μια βαθιά ανάσα, απολαμβάνουμε το ειδυλλιακό περιβάλλον, αράζουμε στις αιώρες, τις ξαπλώστρες και τις πολυθρόνες, απολαμβάνουμε το μπάνιο μας στη χρυσαφένια αμμουδιά, βουτάμε και στην εξαιρετική πισίνα, μιλάμε και γελάμε. Ουφ, η κούραση και η ένταση φαίνονται εδώ τόσο μακρινά!

Γεύμα (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή): Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι ανοικτό από τη 1.00 μμ έως τις 3.00 μμ και το γεύμα παρέχεται σε πλούσιο μπουφέ.5.00 μμ - 8.00 μμ : Σεμινάρια.

8.00μμ: Ηλιοβασίλεμα. Το ηλιοβασίλεμα στο ξενοδοχείο είναι τόσο μαγευτικό που σου κόβει την ανάσα! Μην το χάσετε!

Δείπνο (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή) Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι ανοικτό από τις 7.00-9.00 μμ

9.00- Ελληνική βραδιά με ζωντανή μουσική (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή). Ήρθε η ώρα για ξέφρενο γλέντι! Διασκεδάζουμε, χορεύουμε και τραγουδάμε, όλοι μαζί μια παρέα, με καλή ελληνική μουσική!

Εννοείται ότι όποιος θέλει μπορεί να ξεκουραστεί στο δωμάτιό του ή να πάει βόλτα στα Στύρα.

Κυριακή 10 Ιουνίου

8.00-10.00 π.μ: Πρωινό (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή).

10.00-12.00: Σεμινάρια.

Ελεύθερος χρόνος για χαλάρωση και μπάνιο σε πισίνα και θάλασσα.

3.00 μμ: Αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μετάβαση στα Νέα Στύρα για φαγητό σε παραδοσιακό ταβερνάκι (προαιρετικό) ή καφέ.

6.00: Αναχώρηση από το λιμάνι

8.00: Άφιξη στην Αθήνα (στα Γραφεία μας), με φορτισμένες τις μπαταρίες μας με ομορφιά, χαρά, αρμονία και δημιουργικότητα!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται διαμονή στο ξενοδοχείο Venus Beach , ο φόρος διαμονής,γεύμα το Σάββατο το μεσημέρι, δείπνο το Σάββατο το βράδυ, πρωινό την Κυριακή, μετάβαση και επιστροφή με πούλμαν, εισιτήρια πλοίων, ελληνική βραδιά με ζωντανή μουσική, ομπρέλες και ξαπλώστρες στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου και η παρακολούθηση σεμιναρίων.

115 ευρώ το άτομο σε δίκλινο standard και 134 ευρώ σε μονόκλινο

Η αναβάθμιση σε superior κοστίζει 30 ευρώ το δωμάτιο.

Για δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθεί προκαταβολή 60 ευρώ μέχρι τις 30 Μαίου στον παρακάτω λογαριασμό ή στα γραφεία μας (παρακαλούμε ενημερώστε μας για την κατάθεση και έχετε το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί σας) και να εξοφληθεί μέχρι τις 5 Ιουνίου το συνολικό ποσό.

ALPHA BANK

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 228-002101-031099

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΙΒΑΝ: GR82 0140 2280 2280 0210 1031 099

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

τηλ. 6976147605 (3-8 μμ)

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η διεύθυνση των γραφείων μας είναι Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Για ακυρώσεις μέχρι τις 31 Μαίου επιστρέφεται όλο το ποσό, μετά τις 31 Μαίου δεν επιστρέφεται η προκαταβολή. Μετά τις 5 Ιουνίου δεν επιστρέφεται το συνολικό ποσό. γιατί πρέπει να πληρωθούν τα δωμάτια και γιατί πρέπει να πληρωθούν και οι θέσεις στο πούλμαν, αφού φυσικά θα κλείσουμε πούλμαν ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων που θα μας έχει δηλωθεί.

Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά των διοργανωτών (πράγμα που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει!) επιστρέφονται όλα τα χρήματα που έχουν δοθεί.

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας).