Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 07:50

ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ 2018 - ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ / Στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στις 12.40 μ.μ.

Written by
389
ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ 2018 - ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ / Στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στις 12.40 μ.μ.

ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ 2018-ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ 

Οι ποιητές διαδηλώνουν με στίχους τους για την ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!

Με λάβαρο την Ποίηση για την Ειρήνη των Λαών ταξιδεύουμε πάνω στις ράγες του τρένου και κόντρα στους δύσκολους καιρούς της εποχής μας φορώντας ένα ζεστό πλατύ χαμόγελο στα χείλη!!! 

Ένα ξεχωριστό γεγονός για δεύτερη χρονιά θα λάβει χώρα

το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Πρόκειται για την ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ 2018 "Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ",

η οποία για δεύτερη χρονιά θα ταξιδέψει με ποιητές που θα ξεκινήσουν με τρένο από διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τελικό σταθμό και προορισμό την Θεσσαλονίκη. Οι ποιητές αναμένεται να καταφθάσουν στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στις 12.40 μ.μ., όπου θα γίνει και υποδοχή των ποιητών.
Ποίηση με θέμα την «Ειρήνη» θα ταξιδέψει στις ράγες, θα ακουστεί στο τρένο και στους διάφορους σταθμούς και φτάνοντας στην Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει προς το Δημαρχιακό Μέγαρο και θα κορυφωθεί σε μια μεγάλη γιορτή της Τέχνης για την "ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ", που διοργανώνει το μη κερδοσκοπικό σωματείο "Το Ράφι της Αγάπης" και ξεκινά στις 5.30 μ.μ. στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης.

Στις 12.00 μ. στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης ποιητές θα προσέλθουν στους σταθμούς επιβίβασης και θα διαβάσουν ποίηση για την «Ειρήνη»

Στις 12.40 μ.μ. υποδοχή ποιητών και απαγγελίες

Στις 5.30 μ.μ. ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ "ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ" στην αίθουσα "Μανόλης Αναγνωστάκης" του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Διοργανωτής το "Ράφι της Αγάπης"

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανάμεσα στα άλλα την Υποδοχή της ζώνης "Ειρήνης, Φιλίας και Αγάπης των Λαών" και τη δημιουργό της κα Μαρία Λουμπουρδή.  Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Συμμετέχουν καλλιτέχνες, από Ελλάδα και ξένα κράτη, Έλληνες και ξένοι ποιητές (συμμετοχές ποιητών από Αραβία, Ισπανία, Τουρκία, Ρωσία, Αγγλία, Γερμανία, Αλβανία, Γαλλία κ.ά.) ζωγράφοι, ηθοποιοί, φωτογράφοι και δίνουν ένα ηχηρό παρόν για την ΕΙΡΗΝΗ των λαών, για την ενότητα και την αλληλεγγύη.

Συμμετέχουμε ενεργά σ' αυτή την μοναδική γιορτή της Τέχνης.

Το μήνυμα της ειρήνης να ηχήσει παντού.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ σε όλους τους ποιητές να ταξιδέψουν με τα βιβλία τους στις ράγες με τελικό σταθμό τον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης!!! Οι ποιητές, οι συγγραφείς αλλά και παρευρισκόμενοι που επιθυμούν να χαρίσουν βιβλία τους στο Ράφι της Αγάπης για τη δημιουργία βιβλιοθηκών σε χώρους που φιλοξενούνται ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, μπορούν να τα φέρουν μαζί τους το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 κατά την διάρκεια της εκδήλωσης 5.30-21.00 μ.μ. στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

 

 

Read 389 times

Latest from apostaktirio team