Οι εκδόσεις Αλφειός συν-διοργανώνουν και φέτος από την Πέμπτη 21/6 έως την Κυριακή 24/6/2018 την 2η Εκθεση Βιβλίου

Οι εκδόσεις Αλφειός συν-διοργανώνουν και φέτος
από την Πέμπτη 21/6 έως την Κυριακή 24/6/2018
την 2η Εκθεση Βιβλίου
«ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΣΙΟ»
στο Μουσείο Εξορίστων Αη-Στράτη
Αγίων Ασωμάτων 31, Θησείον
(Πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Θησείον)
Θα λειτουργεί καθημερινά από τις
18.00 έως τις 23.00
Θα βρισκόμαστε σε κοινό περίπτερο με τις εκδόσεις Πανοπτικόν - Απρόβλεπτες - Φαρφουλάς
ΘΕΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 2018
Σε τούτη τη γιορτή είστε όλοι καλεσμένοι!
Μετά την απόλυτη επιτυχία του περυσινού εγχειρήματος, του πρώτου Θερινού Βιβλιοστάσιου, και σε πείσμα των χαλεπών καιρών, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε για δεύτερη φορά μια γιορτή για το βιβλίο που αγαπάμε και υπηρετούμε με μεράκι και θυσίες.
Έτσι, φέτος που η Αθήνα κηρύχθηκε «Παγκόσμια Πρωτεύουσα του Βιβλίου 2018» αποφασίσαμε να δώσουμε ιδιαίτερο νόημα στο εγχείρημα, διοργανώνοντας το «ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΣΙΟ - 2018», στον όμορφο κήπο του «Μουσείου Εξορίστων Άη-Στράτη», στον Κεραμεικό.
Εκεί θα παρουσιάσουμε όλοι τα βιβλία μας, βιβλία ιδιαίτερα και ανορθόδοξα, πέρα από τη λογοτεχνία του συρμού, βιβλία με ιστορίες ανείπωτες, βιβλία τολμηρά, χωρίς ημερομηνία λήξης.
Ταυτόχρονα, θέλουμε να δώσουμε το στίγμα ενός άλλου πολιτισμού, ενός άλλου «ήθους» που προκρίνει την αυτό-οργάνωση, τη συνεργασία, τη συμπόρευση, την αμφισβήτηση, την αντίσταση, τη δημιουργία και την αλληλεγγύη.
Έτσι, επιθυμούμε το «Θερινό Βιβλιοστάσιο 2018» να γίνει χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων, και καλλιέργειας μιας νέας σχέσης με τον αναγνώστη.
Πιστεύουμε αυτή η συνεργασία μας να συνεχιστεί και να διευρυνθεί σε ακόμη περισσότερα επίπεδα, ώστε να γίνει το ξεκίνημα για μια νέα άνθηση της «εκτός των τειχών» βιβλιοπαραγωγής.
Το «ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΣΙΟ - 2018» είναι ένα αυτό-οργανωμένο γεγονός, μια όαση βιβλίων και ιδεών στην καρδιά του καλοκαιριού.
Από ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ έως ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Στο «ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΞΟΡΙΣΤΩΝ ΑΗ – ΣΤΡΑΤΗ»
ΑΓΙΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ 31, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 18:00-23:00
Σας περιμένουμε!
Εκδόσεις Αλφειός
Χαρ. Τρικούπη 22,
Αθήνα, Τ.Κ. 10679
Τηλ. 210 3623092,
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Latest from apostaktirio team
- «Τρυφερή Επανάσταση» της Φρίντας Μήτσιου, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.(Αθήνα)
- Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΝΟΣ ΓΑΤΟΥ. ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
- Προκήρυξη 3ου Διαγωνισμού Ζωγραφικής "Λουκάς Βενετούλιας"
- ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ -ANNE SEXTON. Έκδοση & παράσταση (εκδόσεις Βακχικόν)
- Ο βραβευμένος Έλληνας χορευτής Στέφανος Δημουλάς στο Δεύτερο Πρόγραμμα
- Θρυαλλίδα της Χρύσας Στεφάτου, Εκδόσεις Φίλντισι
- Ατομική έκθεση της ζωγράφου Gilda Frumkin: The Human Passage
- Πρόγραμμα εκδηλώσεων των εκδόσεων Μιχάλης Σιδέρης. Φεβρουάριος 2019
- Με τα λόγια (γίνεται) Αλέκος Λούντζης + Μάριος Χατζηπροκοπίου
- ΑΡΚΑΣ. «Επείγοντα περιστατικά: Εχθροί εξ' αίματος – βιολογικός μετανάστης».
- Εύη Βουκελάτου - Η Αμέλια και το Μαγεμένο Δάσος - Νέα κυκλοφορία από τις Εκδόσεις Ιβίσκος!
- Η ΨΥΧΑΝAΛΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤA ΤΗΝ ΤEΧΝΗ – ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ
- Μαρία Βούλγαρη Live στο Faust, Κυριακή 17/2 ώρα 21:30
- Επικίνδυνη Έλξη (Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, 19:00)
- Μία "ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑΣ" στο BIOS από 21 Φεβρουαρίου
- Πέρνα το φράγμα της σκέψης: Εξέλιξε και ελευθέρωσε τη νοοτροπία σου @biscotto coffee+
- ΔΙΑΛΕΞΗ VERONIQUE VORUZ - Η Ψυχική Ασθένεια στον 21ο αιώνα: Βιοπολιτική και Ψυχανάλυση
- Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης (Αθήνα, Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, 18:00)
- “Μέρες Βροχής – Rainy Days” του Αλεσάντρο Σπηλιωτόπουλου την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 20:00 στον Δημοτικό κινηματογράφο “Νέα Ελβετία”
- Η φωτοανάγνωση & η παραδοσιακή νοημοσύνη του δείκτη ευφυΐας με τη Β. Γιαννακοπούλου @biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)