Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 10:06

Ουρανός - Βραδιά στο Αστεροσκοπείο, 8/7

Written by
238
Ουρανός - Βραδιά στο Αστεροσκοπείο, 8/7

Ουρανός - Βραδιά στο Αστεροσκοπείο 

Η Δράση της Be a Greek επιστρέφει με ΝΕΟ θέμα διάλεξης! 

Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε μέρος του μυστηρίου που λέγεται Σύμπαν μέσα από μία δίωρη Δράση που θα περιλαμβάνει αστροσκόπηση, διάλεξη με θέμα «Δίας - Ο Αέριος Γίγαντας» η οποία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Δράσης μας από επιστήμονα-φυσικό του διαστήματος, περιήγηση στο χώρο του Αστεροσκοπείου καθώς και το προνόμιο εισόδου στην αίθουσα της βιβλιοθήκης που δεν είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό. 

Πόσα γνωρίζουμε για τον 5ο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος; Πόσο μακριά και πόσο μεγαλύτερος είναι από τη Γη; Από τι αποτελείται; Μπορούμε να προσεδαφιστούμε στην επιφάνειά του; Θα μπορούσε να είναι αστέρι; Ελάτε μαζί μας για να απαντήσουμε αυτά κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα ερωτήματα! 

Σημαντικές Πληροφορίες 

Ημερομηνία ξενάγησης: Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Ώρα έναρξης: 20:30

Διάρκεια ξενάγησης: 2 ώρες

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων μέσω της ιστοσελίδας μας καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής την ημέρα της Δράσης

Κόστος ξενάγησης: 10€/άτομο

Στο κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται το κόστος του εισιτηρίου του Αστεροσκοπείου. (Γενική είσοδος: 5 € , Μειωμένη είσοδος για ειδικές κατηγορίες: 2,5 €)

Σημείο συνάντησης: Είσοδος Αστεροσκοπείου (Λόφος Νυμφών)

Η συγκεκριμένη Δράση δεν ενδείκνυται για παιδιά καθώς τόσο το περιεχόμενο όσο και το ύφος της Δράσης έχουν σχεδιαστεί για ενήλικες.

Κρατήστε τις θέσεις σας τώρα! 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την δράση μας στο αντίστοιχο Facebook Event. 

* Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της Δράσης μας, σας καλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Για λειτουργικούς λόγους, θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης.  

** Οι διαθέσιμες θέσεις για τη συγκεκριμένη Δράση μας είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων. 

Αστεροσκοπείο - Ξενάγηση  

Μυθολογία - Απογευματινός περίπατος στην Πλάκα

Σας προσκαλούμε σ' έναν δίωρο μαγευτικό περίπατο στην Πλάκα με παρέα μας τους μύθους που δημιουργήθηκαν αιώνες πριν και εξακολουθούν μέχρι σήμερα να μας γοητεύουν.

 

Read 238 times

Latest from apostaktirio team