Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 14:01

"Μουσικά βραβεία 2018", 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μουσικής, του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος. Κυριακή 16/09/2018, ώρα 19:00, Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας.

Written by
144
"Μουσικά βραβεία 2018", 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μουσικής, του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος. Κυριακή 16/09/2018, ώρα 19:00, Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας.

 «ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2018»                                       

 4ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

(διοργάνωσης του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος) 

Ο Δήμος Καλλιθέας και ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος σας προσκαλούν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19.00,  στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου) για την τελετή απονομής των βραβείων του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μουσικής 2018, για νέες – νέους μουσικούς 16 – 30 ετών. 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο για την UNESCO Tεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, στις 2 Μαρτίου, στην αίθουσα διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Οι Φίλοι Της Μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και αφορούσε τις κατηγορίες: Έγχορδα (Βιολί, Βιόλα, Βιολοντσέλο, Κοντραμπάσο), Πνευστά (Φλάουτο, 'Ομποε, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο κλασικό, Φαγκότο, Τρομπέτα, Τρομπόνι, Κόρνο, Τούμπα), Πιάνο, Κιθάρα, Μονωδία και Παραδοσιακό τραγούδι. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η προώθηση της καλλιτεχνικής άμιλλας και η ηθική ανταμοιβή των νέων παιδιών, που με τη μελέτη παρουσιάζουν και αξιοποιούν το ταλέντο τους στη μουσική. Επιμέλεια διοργάνωσης διαγωνισμού: Άννα Μορφίδου – υψίφωνος, Κώστας Νούσιας – καθ/τής μουσικής. 

Οι επιτροπές του διαγωνισμού αποτελούνταν από αναγνωρισμένους και καταξιωμένους μουσικούς και καθηγητές μουσικής κ.κ Τσάνη Στέλλα, Γεωργιάδη Ιωάννη, Κάνα Σωκράτη, Ωραιόπουλο Χρήστο, Φώτη Μαυρόγαλο Ιωάννη, Γαλατσινό Μαρίνο, Μπέτη Γαϊτάνου- Μπαρζούκα, Άρη Γραικούση, Μαρία Αναγνωστοπούλου, Μιχάλη Σουρβίνο, Δίγκο Βασίλειο, Γιαννακοπούλου Χριστίνα, Άρη Χριστοφέλη, Άννα Μορφίδου, Κωνσταντίνο Νούσια και τον πρόεδρο του διαγωνισμού, διακεκριμένο, διεθνούς φήμης πιανίστα και μαέστρο κ. Δημήτρη Τουφεξή. 

Στο α’ μέρος της εκδήλωσης θα δοθούν τα βραβεία και οι έπαινοι στους διακριθέντες του διαγωνισμού και θα ακολουθήσει συναυλία των νικητών, όπου οι διακριθέντες με το α’ βραβείο ανά κατηγορία, θα ερμηνεύσουν ένα μουσικό κομμάτι δικής τους επιλογής. 

Στο β’ μέρος, θα πραγματοποιηθεί συναυλία – αφιέρωμα στο γαλλικό τραγούδι με τους: Σόνια Μιλένκοβιτς (τραγούδι), Αλέξανδρος Μακρής (πιάνο), Κώστας Νούσιας (σαξόφωνο). 

Συντονισμός – παρουσίαση: Φώφη Κονδύλη - μουσικοσυνθέτης

Read 144 times

Latest from apostaktirio team