Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 15:54

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018

Written by
150
Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018

Η Be a Greek, με αφορμή τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018 και για να σας ευχαριστήσει για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε από την πρώτη μέρα, σας προσφέρει ένα αξέχαστο διήμερο ξεναγήσεων στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου σε προνομιακή τιμή με δύο αξέχαστες Δράσεις : 

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

Αρχαία Αγορά - Ξενάγηση στην Καρδιά της Αθήνας 

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

Παρθενώνας - Κυριακή στην Ακρόπολη 

θα περάσουμε ένα αξέχαστο διήμερο μέσα στο κέντρο της Ιστορίας μας, μαθαίνοντας και θαυμάζοντας όλα εκείνα τα αρχαία ελληνικά τεχνουργήματα και κτήρια που επηρεάζουν μέχρι και σήμερα ολόκληρο τον κόσμο, όπως η Στοά του Αττάλου, ο Ναός του Ηφαίστου και, φυσικά, ο Παρθενώνας! 

Δηλώστε από τώρα συγχρόνως συμμετοχή στις Δράσεις μας "Αρχαία Αγορά - Ξενάγηση στην Καρδιά της Αθήνας" και "Παρθενώνας - Κυριακή στην Ακρόπολη" ώστε να απολαύσετε και τις δύο μαζί στην προνομιακή τιμή συμμετοχής των 20€ ανά άτομο αντί για 24€! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, μέσω της ιστοσελίδας της Be a Greek, να βάλετε στο καλάθι σας τις κρατήσεις των θέσεων που επιθυμείτε και για τις δύο Δράσεις και το σύστημά μας θα σας δώσει αυτόματα την έκπτωση που σας αναλογεί κατά τη διαδικασία πληρωμής. 

Απολαύστε αυτή τη μοναδική εμπειρία με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνο η Be a Greek σας προσφέρει:

Αξεπέραστη ποιότητα και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών

Θεματική προσέγγιση στην ξενάγηση

Μικρά γκρουπ μέχρι 35 άτομα

Κορυφαίοι επαγγελματίες Διπλωματούχοι Ξεναγοί 

Επιλέξτε ανάμεσα στην πρωινή ή την απογευματινή μας ξενάγηση για κάθε μια από τις Δράσεις μας και απολαύστε αυτή τη φανταστική εμπειρία γεμάτη αρχιτεκτονική, μυθολογία αλλά και ιστορικά γεγονότα, που θα μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και την ιστορία της πόλης μας! 

Σημαντικές Πληροφορίες

Ημερομηνία Ξενάγησης: Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 10:00 πμ και 15:00 μμ

Διάρκεια Ξενάγησης: 2 ώρες περίπου

Κόστος Ξενάγησης: 12€/άτομο ανά Δράση (10€/άτομο αν κλείσετε συγχρόνως θέση και για τις δύο Δράσεις)

Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους  τις ημέρες των Ξεναγήσεων είναι δωρεάν. Παρόλα αυτά, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προχωρήσουν στην έκδοση μηδενικού εισιτηρίου από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της Αρχαίας Αγοράς και Ακρόπολης και να είναι στο σημείο συνάντησης της κάθε Δράσης με αυτό τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της Ξενάγησης, αφού χωρίς αυτό δεν είναι δυνατή η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο

Η Ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από επαγγελματία Διπλωματούχο Ξεναγό, μέλος της Ομάδας της Be a Greek. 

* Το έδαφος στην Αρχαία Αγορά και επάνω στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης παρουσιάζεται κατά τόπους λείο και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο περπάτημα. Για αυτό το λόγο, συνιστάται έντονα η χρήση άνετων παπουτσιών περπατήματος και η αποφυγή ψηλών παπουτσιών (με τακούνι). 

** Σας ενημερώνουμε πως οι συγκεκριμένες Δράσεις μας δεν ενδείκνυνται για παιδιά, καθώς έχουν σχεδιαστεί για ενήλικες και το ύφος αλλά και η διάρκειά τους είναι τέτοια που καθιστούν την παρακολούθησή τους από τους μικρούς μας φίλους κουραστική. Κατά τη διάρκεια λοιπόν των Ξεναγήσεων, τα παιδιά που θα λαμβάνουν μέρος θα βρίσκονται υπό την εποπτεία αποκλειστικά των Συνοδών τους. 

*** Οι διαθέσιμες θέσεις για τις συγκεκριμένες Δράσεις μας είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων. Σας καλούμε να μεριμνήσετε έγκαιρα για την κράτησή σας, μιας και οι διαθέσιμες θέσεις, όπως πάντα, αναμένεται να εξαντληθούν. 

Ουρανός - Βραδιά στο Αστεροσκοπείο

Ουρανός - Βραδιά στο Αστεροσκοπείο

16 & 23 Σεπτ. : Τις Κυριακές 16 & 23 Σεπτεμβρίου, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ανοίγει τις πόρτες του αποκλειστικά για τους φίλους της Be a Greek και υπόσχεται να μας χαρίσει μία εμπειρία έξω από τα συνηθισμένα. 

Αρχαία Αθήνα - Κυνήγι Θησαυρού για Παιδιά

Αρχαία Αθήνα - Κυνήγι Θησαυρού για Παιδιά

23 Σεπτ. : Γρίφοι, δραστηριότητες και παιχνίδια, θα οδηγήσουν τους μικρούς κυνηγούς σε ένα παιχνίδι αναζήτησης που θα τους προσφέρει χαρά, χαμόγελα και μία αξέχαστη εμπειρία!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read 150 times

Latest from apostaktirio team