Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 13:04

Κοινωνική Μουσικό-Καλλιτεχνική Εκδήλωση για Συγκέντρωση Τροφίμων από το Δήμο Βύρωνα, 17/10

Written by
160
Κοινωνική Μουσικό-Καλλιτεχνική Εκδήλωση  για Συγκέντρωση Τροφίμων από το Δήμο Βύρωνα, 17/10

Κοινωνική Μουσικό-Καλλιτεχνική Εκδήλωση

για Συγκέντρωση Τροφίμων από το Δήμο Βύρωνα 

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα με την αφιλοκερδή προσφορά του συγκροτήματος παραδοσιακής μουσικής “Δαλιάνη”, συνδιοργανώνουν Κοινωνική μουσικό- καλλιτεχνική εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των Δομών, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 17/10/2018 και ώρα 20:00 στην πλατεία «ΤΑΠΗΤΟΥΡΓΕΙΟΥ» (Εθνικής Αντιστάσεως) Βύρωνα. 

Ο στόχος είναι διττός: πρώτον, η ενημέρωση του κοινού σχετικά με το κοινωνικό έργο των Δομών και δεύτερον, η ενίσχυση των δομών με τρόφιμα από παρευρισκόμενους που επιθυμούν να προσφέρουν. 

Οι παρευρισκόμενοι, την ημέρα αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία για το πώς μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται, το οποίο αφορά όλους μας. 

Ελάτε να απολαύσουμε γνήσια παραδοσιακή μουσική, να χορέψουμε και να μοιραστούμε τη χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης!!! 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η ομάδα Παραδοσιακού τραγουδιού του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου φίλων του γνήσιου Δημοτικού τραγουδιού και χορού της Ελληνικής Παράδοσης «Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ» 

Όσοι επιθυμούν, ως ένδειξη αγάπης για τον συνάνθρωπο, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα με σκοπό την ενίσχυση των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Παροχής Συσσιτίου του Δήμων μας. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 

Πληροφορίες Επικοινωνίας Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου

Δ/νση: Ιθώμης 6, Βύρωνα

Τηλέφωνο: 210-7653054

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 160 times

Latest from apostaktirio team