Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 12:08

Καρυάτιδες - Βραδινή Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Written by
181
Καρυάτιδες - Βραδινή Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Καρυάτιδες - Βραδινή Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Η αγαπημένη Δράση όλων μας επιστρέφει! Η Be a Greek για ακόμα μία φορά θα μας χαρίσει ένα αξέχαστο βράδυ, με ένα δίωρο ταξίδι σε μια φανταστική για την Αθήνα εποχή, σε μια Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης! Ελάτε μαζί μας για να δείτε τα πανέμορφα εκθέματα του Μουσείου κάτω από τον φωτισμένο Παρθενώνα! 

Ένα από τα ομορφότερα μουσεία παγκοσμίως, το Μουσείο της Ακρόπολης φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα και αρτιότερα αρχαιολογικά ευρήματα που υπάρχουν. Κατά τη βραδινή ξενάγησή μας σε αυτό από επαγγελματία διπλωματούχο Ξεναγό της Be a Greek, θα μπορέσουμε να μάθουμε και να θαυμάσουμε μοναδικά αριστουργήματα, όπως οι Καρυάτιδες αλλά και οι , απολαμβάνοντας την αντίθεση του φωτός τους με τη νύχτα! 

Μικροί και μεγάλοι, δεν πρέπει να χάσετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία να δείτε τα αγαπημένα μας αρχαιοελληνικά θαύματα όπως ποτέ πριν, κάτω από τον πανέμορφα φωτισμένο Ιερό Βράχο της Ακρόπολης! 

Απολαύστε αυτή τη μοναδική Ξενάγηση με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνο η Be a Greek σας προσφέρει: 

Αξεπέραστη ποιότητα και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών

Θεματική προσέγγιση στην ξενάγηση

Μικρά γκρουπ μέχρι 35 άτομα

Κορυφαίοι επαγγελματίες Διπλωματούχοι Ξεναγοί  

Σημαντικές Πληροφορίες 

Ημερομηνία ξενάγησης: Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Ώρα έναρξης: 19:30

Διάρκεια ξενάγησης: 2 ώρες περίπου

Κόστος ξενάγησης: 10€/άτομο

Παιδιά κάτω των 10 ετών: Δωρεάν (με μέγιστο όριο τα 2 παιδιά ανά ενήλικα συμμετέχοντα)

Στο κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται το κόστος του εισιτηρίου του Μουσείου. Γενική είσοδος: 5€ (Δικαιούχοι δωρεάν εισόδου στο Μουσείο και πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.theacropolismuseum.gr/el/content/meiomeni-eleftheri-eisodos-sto-mouseio-akropolis )

Σημείο Συνάντησης: Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, 11742 Αθήνα (στο εσωτερικό της κεντρικής αίθουσας στην είσοδο του Μουσείου, μετά τα εκδοτήρια εισιτηρίων), σημείο στο Google Maps

Η Ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από Διπλωματούχο Ξεναγό, μέλος της Ομάδας της Be a Greek

Κρατήστε τις θέσεις σας τώρα! 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την δράση μας στο αντίστοιχο Facebook Event. 

* Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της Δράσης μας, σας καλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, έχοντας ήδη μεριμνήσει να έχετε στη κατοχή σας το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο. Για λειτουργικούς λόγους, θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης. 

** Σας ενημερώνουμε πως η συγκεκριμένη Δράση μας δεν ενδείκνυται για παιδιά, καθώς έχει σχεδιαστεί για ενήλικες και το ύφος αλλά και η διάρκειά της είναι τέτοια που καθιστούν την παρακολούθησή της από τους μικρούς μας φίλους κουραστική. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της Ξενάγησης, τα παιδιά που θα λαμβάνουν μέρος θα βρίσκονται υπό την εποπτεία αποκλειστικά των Συνοδών τους. Παρακαλούνται οι κκ. Συνοδοί όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα της Ξενάγησης καθ'όλη τη διάρκειά της και τα παιδιά να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. 

*** Οι διαθέσιμες θέσεις για τη συγκεκριμένη Δράση μας είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων. Παρακαλούμε όπως προβείτε στην κράτησή σας το συντομότερο δυνατόν, αφού όπως συμβαίνει πάντα στις Δράσεις μας, τα διαθέσιμα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν.  

Παρθενώνας - Κυριακή στην Ακρόπολη

Παρθενώνας - Κυριακή στην Ακρόπολη

30 Σεπτ. : Ακολουθήστε μας σε μια απολαυστική Κυριακάτικη Ξενάγηση στη πανέμορφη Ακρόπολη των Αθηνών και μαγευτείτε από το ομορφότερο κτίσμα στη γη, τον μυθικό Παρθενώνα! 

Μυθολογία - Απογευματινός περίπατος στην Πλάκα

Αρχαία Αγορά - Ξενάγηση στην Καρδιά της Αθήνας

29 Σεπτ. : Με μεγάλη χαρά, η Be a Greek σας παρουσιάζει το κομμάτι που τόσο καιρό έλειπε από το παζλ των Δράσεών της, μια Ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά, την Καρδιά της Αθήνας!. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read 181 times

Latest from apostaktirio team