Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 18:55

Σεμινάρια δημιουργικής γραφής εξ αποστάσεως

Written by
191
Σεμινάρια δημιουργικής γραφής εξ αποστάσεως

 Σεμινάρια δημιουργικής γραφής εξ αποστάσεως

Το Bookoo και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την έναρξη μιας σειράς μαθημάτων δημιουργικής γραφής μέσω web conference σε συνεργασία με τον καταξιωμένο συγγραφέα και εισηγητή σεμιναρίων δημιουργικής γραφής Αλέξη Σταμάτη. 

Ανακαλύψτε τη μαγεία της συγγραφής στον δικό σας χώρο μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone! 

Το Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με τον συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη απευθύνεται σε όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με τα ενδότερα της συγγραφής, αυτής της «μάγισσας τέχνης», και να αναπτύξουν την αποκλειστικά δική τους συγγραφική «φωνή». 

Τα μαθήματα διεξάγονται σε μια ατμόσφαιρα διάδρασης και λογοτεχνικότητας, μέσα από θεωρία αλλά και ασκήσεις. Μαζί με τον συγγραφέα οι συμμετέχοντες ανιχνεύουν τι σημαίνει αυτός ο «άλλος τρόπος να βλέπεις τα πράγματα» στον οποίο βασίζεται η λογοτεχνία. Εισδύουν στην «κουζίνα» του πεζογράφου και αναλύουν τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα «υλικά» του. Τα σεμινάρια γίνονται με την καθοδήγηση ενός έμπειρου δημιουργού, ο οποίος, εκτός από την επιτυχημένη προσωπική συγγραφική διαδρομή και τη θεωρητική του κατάρτιση, διαθέτει και μια μελετημένη μέθοδο προσέγγισης της λογοτεχνίας. Μαθητές του έχουν ήδη εκδώσει 19 βιβλία.Αναλυτικά οι ημερομηνίες των μαθημάτων: 

Κάθε Πέμπτη, από 4 Οκτωβρίου έως και 8 Νοεμβρίου.

4/10, 11/10, 18/10, 25/10, 1/11, 8/11

Ώρες: 6-9 μ.μ.

Χώρος μαθημάτων: Βιβλιοπωλείο Εκδόσεων Ψυχογιός,

Διεύθυνση: Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα 10678

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & 210.2804977

 

 

Read 191 times

Latest from apostaktirio team