Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 09:08

Ο JP Ahonen στην Ελλάδα! Στις 1 & 2/12 ο δημιουργός των Belzebubs θα βρίσκεται στο περίπτερο της Jemma Press - Jemma Books & Comics στο AthensCon

Written by
326
Ο JP Ahonen στην Ελλάδα! Στις 1 & 2/12 ο δημιουργός των Belzebubs θα βρίσκεται στο περίπτερο της Jemma Press - Jemma Books & Comics στο AthensCon

Ο JP Ahonen στην Ελλάδα!

Στις 1 & 2 Δεκεμβρίου ο δημιουργός των Belzebubs θα βρίσκεται στο περίπτερο της Jemma Press - Jemma Books & Comics στο AthensCon με την ευκαιρία της έκδοσης στα ελληνικά του ομώνυμου κόμικς άλμπουμ του. Διαβάστε περισσότερα για το Belzebubs, τον JP Ahonen και το AthensCon.    

Σενάριο & Σχέδιο: JP Ahonen

Μετάφραση: Βασίλης Μπαμπούρης

128 Σελ. Μ/Α.

Τιμή: 10,00 €

ISBN: 978-618-5116-59-0

Εκτός από τα κόμικς οι χαρακτήρες του JP Ahonen έκαναν του Ιούνιο που μας πέρασε και την μουσική τους εμφάνιση, κυκλοφορώντας από την Century Media το 45αρι Blackened Call, εν αναμονή του επερχόμενου άλμπουμ τους μέσα στο 2019.

To video στο youtube έχει πάνω από 800.000 views, ενώ πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν να βρουν ποιοι κρύβονται πίσω από το line up του συγκροτήματος:

Hubbath - vocals, bass

Obesyx - lead guitars

Sløth - guitars, vocals

Samaël – drums 

"Belzebubs"

Η ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΚΟΛΑΣΗ!

Θα μπορούσε να είναι μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες, με τις γνωστές καθημερινές προκλήσεις και συνήθειες: την ανατροφή των παιδιών, τη δουλίτσα των γονιών και τις επισκέψεις στην εκκλησία. Μονάχα που τα παιδιά λέγονται Λίλιθ και Λεβιάθαν, η δουλίτσα των γονιών είναι μια Μπλακ Μέταλ μπάντα κι όσο για την εκκλησία, ε, φαντάζεστε ποιον μπορεί να λατρεύουν εκεί... Τα ευτράπελα και η καθημερινότητα μιας οικογένειας μπλακμεταλλάδων! 

"Παρότι ασπρόμαυρο, το BELZEBUBS είναι ένα από τα πιο πολύχρωμα κόμικς που υπάρχουν!" – Lise Myhre, Nemi

Read 326 times

Latest from Super User