Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 20:56

Το Δ.Ι.Ε.Κ. Κασσάνδρας διοργανώνει μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή, 19/12 στην Κεντρική Πλατεία των Νέων Μουδανιών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Δ.ΙΕΚ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Διεύθυνση: Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρα, 5-12-2018

Κασσάνδρας, Τ.Κ. 63077 Αρ. Πρωτ.: 578

Τηλέφωνο-Fax: 2374031143

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Δ.Ι.Ε.Κ. Κασσάνδρας, συμμετέχοντας ενεργά, στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Προποντίδας, διοργανώνει , μια χριστουγεννιάτικη γιορτή, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, 6μ.μ.έως 10μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία των Νέων Μουδανιών.

Στους επισκέπτες μας θα προσφερθεί ζεστό αρωματικό κρασί, μελομακάρονα και γραβιέρα, που θα παρασκευάσουν οι εκπαιδευτές, οι εκπαιδεύτριες και οι σπουδαστές των Ειδικοτήτων “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (CHEF)” και “Τεχνικός Γαλακτοκομίας-Τυροκόμος”, ενώ θα πλαισιωθεί με ζωντανή μουσική και τραγούδια από τον εκπαιδευτή του Δ.Ι.Ε.Κ., κ. Γιώργο Γελαράκη και την κ. Ελισάβετ Χαβάτη.

Το Δ.Ι.Ε.Κ. λειτουργεί με κρατούμενους σπουδαστές, στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας.

Παρακαλούμε τους επισκέπτες μας, να δωρίσουν ένα ή περισσότερα βιβλία που δε χρειάζονται, για να στηρίξουν το σκοπό της δράσης, που είναι η δημιουργία Δανειστικής Βιβλιοθήκης.

Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές και υποστηρικτές της εκδήλωσης:

-Το Δήμο Νέας Προποντίδας για τη φιλοξενία και την υποστήριξη.

-Τις επιχειρήσεις: ΝΤΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Α.Ε. και ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε., για τις ευγενικές χορηγίες πρώτων υλών, στις γευστικές δημιουργίες μας.

Η ΔΙΕΥΘYNTΡΙΑ

Δουλγερίδου Μαριάννα