Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 09:56

ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ στη μνήμη του Μάνου Ελευθερίου (20 Μαρτίου 2019)

Written by
344
ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ στη μνήμη του Μάνου Ελευθερίου (20 Μαρτίου 2019)

ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ στη μνήμη του Μάνου Ελευθερίου (20 Μαρτίου 2019)
Όταν η ποίηση γίνεται τραγούδι...

Μια βραδιά αφιερωμένη στη μελοποιημένη ποίηση στη μνήμη του Μάνου Ελευθερίου
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, στις 7 μ.μ.
 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης σας προσκαλούμε σε μια βραδιά ζωντανής μουσικής και ανάγνωσης μελοποιημένων ποιημάτων. Διαλέξτε το αγαπημένο σας ποίημα που έχει μελοποιηθεί από το σύνολο της νεοελληνικής ποίησης και ελάτε να το διαβάσετε στην παρέα μας. Το συγκρότημα Σουαρέ θα πλαισιώσει μουσικά τη βραδιά, ενώ συγγραφείς, μουσικοί και ηθοποιοί διαβάζουν μαζί μας.
Μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι:
Μαριγώ Αλεξοπούλου, Νίκος Βατόπουλος, Νένα Βενετσάνου, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, Κώστας Κατσουλάρης, Στάθης Κουτσούνης, Μαρίζα Κωχ, Τίτος Πατρίκιος, Μαρία Στασινοπούλου   
 Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακούσουμε τραγούδια από μελοποιημένους στίχους ελλήνων ποιητών από τους μουσικούς του συγκροτήματος Σουαρέ:
Λευτέρη Βαϊόπουλο (φωνή, κιθάρα), Γιάννη Δάφνο (φωνή, πιάνο), Ανατολή Κουγιουμτζίδου (φωνή), Αλκαίο Σουγιούλ (φωνή, μπουζούκι), Κώστα Σπυράτο(κρουστά).
Παράλληλα, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια εικαστικής έκθεσης με φωτογραφίες, κείμενα και χειρόγραφα του Μάνου Ελευθερίου. Την έκθεση έχει επιμεληθεί η Δανάη Γιαννόγλου.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το www.metaixmio.gr.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην εκδήλωση διαβάζοντας κάποιο ποίημα που έχει μελοποιηθεί δηλώστε τη συμμετοχή σας στέλνοντας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα εξής στοιχεία, με την ένδειξη «Βραδιά μελοποιημένης ποίησης».

Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail.

Τον τίτλο του ποιήματος που θα διαβάσετε.

 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάζουμε μελοποιημένα ποιήματα από το σύνολο της ελληνικής ποίησης.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 15/3/2019.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους.

Όσοι επίσης ενδιαφέρεστε απλά να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., γράφοντας: «Επιθυμώ να παρακολουθήσω τη βραδιά μελοποιημένης ποίησης».
 

Read 344 times

Latest from apostaktirio team