Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 15:31

Σεμινάριο Παραμυθιού Imaginarium στη Θεσσαλονίκη

Written by
212
Σεμινάριο Παραμυθιού Imaginarium στη Θεσσαλονίκη

Σεμινάριο Παραμυθιού των εκδόσεων iWrite
στη Θεσσαλονίκη
Με την Ευλαμπία Τσιρέλη 

Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα 4 συναντήσεων του Imaginarium, με αντικείμενο το παραμύθι! Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρία και άσκηση.

Ιδανικό για συγγραφείς, εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, γονείς,  φοιτητές παιδαγωγικής, ηθοποιούς και αφηγητές, συντονιστές λεσχών ανάγνωσης παιδικού βιβλίου, επιμελητές παραμυθιών και εικονογράφους. 

Δομή Σεμιναρίου

  Το σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική άσκηση και απευθύνεται σε ασκούμενους συγγραφείς, σε συγγραφείς που έχουν εκδώσει, σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, σε γονείς, σε φοιτητές παιδαγωγικής, σε ηθοποιούς και αφηγητές, σε συντονιστές λεσχών ανάγνωσης παιδικού βιβλίου, σε επιμελητές παραμυθιών, σε εικονογράφους. Η εγγραφή ισχύει για το σύνολο των παρακάτω συναντήσεων. 

1η συνάντηση (4 ώρες)

Γέννηση-εξέλιξη-λειτουργία του παραμυθιού

Οι βασικοί νόμοι του παραμυθιού

Το παιδί μέσα μου

Άσκηση 

2η συνάντηση (4 ώρες)

Παραδοσιακό και σύγχρονο παραμύθι

Οι ευθύνες του σύγχρονου παραμυθά

Μελετώ, Αξιολογώ, Αναλύω

Άσκηση 

3η συνάντηση (4 ώρες)

Μύθοι και Λαϊκή Παράδοση

Διασκευή και αναδιήγηση

Παραμυθογράφοντας 

4η μέρα (4 ώρες)

Παρουσίαση παραμυθιών

Απολογισμός-Αξιολόγηση

Ερωτήσεις-απαντήσεις 

Για 4 Παρασκευές: 17, 24, 31 Ιανουαρίου και 7 Φεβρουαρίου 

Ώρες: 17.00-21.00μ.μ.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στον χώρο σεμιναρίων των εκδόσεων iWrite, Φιλίππου 49, Θεσσαλονίκη. Προσφέρεται τσάι, καφές και κουλουράκια. 

Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης με το πέρας του σεμιναρίου. 

Ευλαμπία Τσιρέλη

*Η Ευλαμπία Τσιρέλη είναι συγγραφέας και διδάσκει δημιουργική γραφή και επιμέλεια κειμένου. Είναι Υπ. Διδάκτωρ Θεολογίας στο ΑΠ.Θ., ενώ έχει εργαστεί στη δευτεροβάθμια ιδιωτική εκπαίδευση. Πραγματοποιεί σεμινάρια και ομιλίες ανά την Ελλάδα και επιμελείται βιβλία. Το Παραμύθι είναι μια από τις λογοτεχνικές ενότητες στις οποίες ειδικεύεται και που διδάσκει στο εργαστήρι της, το Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium. Εφαρμόζει τη δημιουργική γραφή σε διδακτικά πλάνα μαθημάτων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έχει πραγματοποιήσει επιμορφώσεις εκπαιδευτικών σχετικές με τη δημιουργική γραφή ως διδακτικό εργαλείο. 

Info Σεμιναρίου 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα. Ηλικία: 18+.

Τιμή: €120 + ΦΠΑ

Πληροφορίες-Εγγραφές: 2311 272803, 6981331350, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 212 times

Latest from Super User