Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 08:57

A LIAR MAN ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΑΤΡΑ/ΕΚΘΕΣΕΙΣ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 

Written by
122
A LIAR MAN ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΑΤΡΑ/ΕΚΘΕΣΕΙΣ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 

Εκθέσεις -Εκδηλώσεις στο A Liar Man 

Μην χάσεις

17 -27 Φεβρουαρίου: "Μάσκες"- Έκθεση Μασκών Θεάτρου του Τάσου Αμπατζή γλύπτη-ζωγράφου Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Περίτεχνες μάσκες που έχουν πρωταγωνιστήσει σε θεατρικές, χορευτικές παραστάσεις και όπερες στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, το Ηρώδιο και την Εθνική Λυρική Σκηνή εκτίθονται για πρώτη φορά σε μια σπάνια έκθεση για τους λάτρεις της θεατρικής τέχνης. (18.30-10.30 καθημερινά). 

26 Φεβρουαρίου: Παρουσιάση βιβλίου Μαρκέλα Σαράιχα Φέσσα "12 months journey in Greece" εκδόσεις Υδροπλάνο. Το Travel Girl θα παρουσιάσει την ημέρα των γενεθλίων της το πρώτο της βιβλίο με τις ομορφιές της Ελλάδος, θα σβήσουμε μαζί τα κεράκια της τούρτας της και θα μοιράσει δώρα και εκπλήξεις, μαζί με τις υπογραφές της στα βιβλία. (18.30) 

29 Μαρτίου – 12 Απριλίου: "Βαθιά Βλέμματα" - Έκθεση ζωγραφικής. Η Janet Kapuya θα αφήσει για λίγο την κιθάρα της για να αγγίξει μέσα από τα πινέλα της τα βλέμματα. Μέσα από τους πολύχρωμους καβάδες της θα απεικονίσει τα πιο βαθιά, σιωπηλά βλέμματα των ζώων. Σκοπός της η ευσθητοποίηση όλης της οικογένειας και ειδικά των παιδιών στο θέμα των αδέσποτων ζώων. Η έκθεση τελείται υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Ουρουγουάης. Μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια βρίσκεται ο Σύνδεσμων Λατινοαμερικανών & Ισπανών Ελλάδος Asclaye Grecia και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης. 

Το θρυλικό μπαράκι στο Γκάζι με 12 χρόνια παρουσίας ανάμεσα στα must στέκια της περιοχής, μια ανάσα από το μετρό του Κεραμεικού και δίπλα σε μερικές από τις πιο αξιόλογες θεατρικές σκηνές εξασφάλισε έκπτωση στις παραστάσεις των θεάτρων : Θέατρο από Κοινού & Life Theater. 

Αναζητήστε τα εκπτωτικά κουπόνια για τα θέατρα στην είσοδο του A Liar Man

To A Liar Man είναι ένας arty φιλόξενος χώρος, την καλλιτεχνική του αύρα συμπληρώνει μυρωδάτος καφές, ψαγμένο finger food , ενημερωμένη λίστα κρασιών και extraordinary cocktails με την υπογραφή του Antrea Katsanevaki. Συχνά φιλοξενεί εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής, γλυπτών, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων.

«A LIAR MAN»
Σωφρονίου 2
118 54 Γκάζι -Κεραμεικός
Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0345 5656

 

Read 122 times

Latest from apostaktirio team