Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 19:58

Ποίηση στην εποχή της εκποίησης Φεστιβάλ ASFA BBQ, 1/6

Written by
510
Ποίηση στην εποχή της εκποίησης Φεστιβάλ ASFA BBQ, 1/6

Το πρώτο σούρουπο του καλοκαιριού, στις 9.00μμ η «Ποίηση στην εποχή της εκποίησης» συμμετέχει στο Φεστιβάλ ASFA BBQ 2017 στο Θέατρο της Σχολής Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256. 
Συμμετέχουν οι ποιητές:
Πάνος Αθανασόπουλος, Ιωάννα Αργυρίου, Ανδρέας Βατίστας, Καρίνα Βέρδη, Μαρία Γκόλια, Γιώργος Δάγλας, Αλέξης Δάρας, Ρώ Δέλτα, Γιάννης Δημητρόπουλος, Τζίμης Ευθυμίου, Ειρήνη-Βαρβάρα Λαγουβάρδου, Μαντλίν, Πάνος Μιχελής, Αντώνης Παπαδόπουλος, Θεοχάρης Παπαδόπουλος, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Μαρία Παπανδρεοπούλου, Μαρία Ραχμανίδου, Φαίη Ρεμπέλου, Αντώνης Σπυράκος, Νίκος Τερζής, Βασίλης Τρικούπης, Didi Fadul. Και Γιώργος Καπετανάκος.
Μουσική: Παύλος Σουφλής, Διονύσης Καρούσος, Κώστας Κοκκαλιάρης.
Βίντεο: Glitc_A 
Μαζί τους οι: Στέλλα Βατίστα-performer, Christina Loukidi-Visual Artist, Mike Τζαμαλής-ζωγράφος, Αλίνα Σαπρανίδου Θέατρολόγος-Μουσικός, Πέννυ Μποεδωφ και Σοφία Σαββίδου-ηθοποιοί.
Είσοδος ελεύθερη. 
Η «ποίηση στην εποχή της εκποίησης» είναι ομάδα ποιητών που πιστεύουν ότι η ποίηση δεν είναι μόνο προσωπική υπόθεση. Ιδρύθηκε τον Μάιο του 2010. Συνδυάζει την ποίηση με τη μουσική, τις εικαστικές και αναπαραστατικές τέχνες. Στις ποικίλες δράσεις της ομάδας, η προσωπική δημιουργία πλέκεται με τη συλλογική και το ζητούμενο δεν είναι μια ποίηση για την εποχή, αλλά «η ποίηση στην εποχή της», λόγος και πράξη μαζί. 
http://ekpoiisi.blogspot.gr/

Read 510 times

Latest from apostaktirio team