Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 19:06

Καρυάτιδες - Βραδινή Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης, 10/11

Written by
321
Καρυάτιδες - Βραδινή Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης, 10/11

Καρυάτιδες - Βραδινή Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Η Be a Greek θα σας χαρίσει μια ακόμη αξέχαστη εμπειρία, με ένα δίωρο ταξίδι στην Αρχαία Αθήνα και τα θαύματά της, με μια Βραδινή Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης! Ελάτε μαζί μας για να δείτε τα πανέμορφα εκθέματα του Μουσείου, κάτω από τον βραδινό Αττικό ουρανό και τον ζεστά φωτισμένο Παρθενώνα! 

Ένα από τα ομορφότερα μουσεία παγκοσμίως, το Μουσείο της Ακρόπολης φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα και αρτιότερα αρχαιολογικά ευρήματα που υπάρχουν. Κατά τη βραδινή ξενάγησή μας σε αυτό από τον πιστοποιημένο Ξεναγό της Be a Greek, θα μπορέσουμε να μάθουμε και να θαυμάσουμε μοναδικά αριστουργήματα, όπως οι Καρυάτιδες αλλά και οι Μετόπες του Παρθενώνα, απολαμβάνοντας την αντίθεση του φωτός τους με τη νύχτα! 

Σημαντικές Πληροφορίες 

• Ημερομηνία Ξενάγησης: Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

• Ώρα Έναρξης Ξενάγησης: 19:30

• Διάρκεια Ξενάγησης: 2 ώρες περίπου

• Κόστος Ξενάγησης: 10€ / άτομο

• Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν (με τη συνοδεία ενηλίκου). Στο κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται το κόστος του εισιτηρίου του Μουσείου. Γενική είσοδος: 5€ (Δικαιούχοι δωρεάν εισόδου στο Μουσείο και πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.theacropolismuseum.gr/el/content/meiomeni-eleftheri-eisodos-sto-mouseio-akropolis )

• Σημείο Συνάντησης: Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, 11742 Αθήνα (κεντρική αίθουσα στην είσοδο του Μουσείου)

• Η Ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από Διπλωματούχο Ξεναγό, μέλος της Ομάδας της Be a Greek

• Κρατήστε τις θέσεις σας τώρα! 

* Για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της Δράσης μας, σας καλούμε να είστε στο σημείο συνάντησης τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, έχοντας ήδη μεριμνήσει να έχετε στη κατοχή σας το εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο. Για λειτουργικούς λόγους, θα τηρηθεί αυστηρά η ώρα έναρξης.  

** Οι διαθέσιμες θέσεις για τη συγκεκριμένη Δράση μας είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτα η σειρά προτεραιότητας με την οποία θα ολοκληρώνεται η εγγραφή των ενδιαφερομένων.

Read 321 times

Latest from apostaktirio team