Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 15:31

Η νέα σύγχρονη προσέγγιση στη μελέτη των παιδιών μας @biscottο coffee+, 5/12

Written by
432
Η νέα σύγχρονη προσέγγιση στη μελέτη των παιδιών μας @biscottο coffee+, 5/12

Η νέα σύγχρονη προσέγγιση στη μελέτη και την πρόοδο των παιδιών μας
Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)

Είσοδος ελεύθερη 

Η οργάνωση μελέτης αναγνωρίζεται σήμερα ότι είναι η βασικότερη προαπαιτούμενη συνθήκη προκειμένου να ευδοκιμήσει κάθε μαθησιακή προσπάθεια. 

H έννοια της οργάνωσης μελέτης περιλαμβάνει αφενός τη σωστή διαχείριση και οριοθέτηση του τόπου του τρόπου του χρόνου μελέτης και αφετέρου αναφέρεται στην ενίσχυση των δεξιοτήτων του μαθητή, στην ανακάλυψη του εαυτού, στην απόκτηση αυτοπεποίθησης, κινήτρων, αυτενέργειας και άλλων παρόμοιων δεξιοτήτων.

Σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη της μελέτης κατέχει η αναγνώριση του προσωπικού Μαθησιακού Προφίλ  του μαθητή προκειμένου αυτός να υποστηριχθεί με τα απαραίτητα αισθητηριακά μέσα (Οπτικά- Αναγνωστικά/ Γραπτά- Ακουστικά Κιναισθητικά/Απτικά-Πολύ αισθητηριακά) για την απόκτηση νέων πληροφοριών με τον τρόπο που του ταιριάζει καλύτερα.
Η οργάνωση μελέτης ενισχύει την Ενεργή Μάθηση  η οποία με τη σειρά της συνδυάζει πολλαπλούς τρόπους αισθητηριακών ερεθισμάτων και οδηγεί στην ανάπτυξη της δημιουργικής μάθησης.

Για όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα, γονείς οπλιστείτε με υπομονή, θυμηθείτε ότι:

Αυξάνουμε τις προσδοκίες μας ρεαλιστικά και δίκαια

Αξιοποιούμε τα ενδιαφέροντα και τα μαθησιακά στυλ

Οργανώνουμε ένα κατάλληλο περιβάλλον για μελέτη, ελαχιστοποιώντας παράγοντες διάσπασης της προσοχής (θορύβους, κινητάTV, PC κλπ)

Δημιουργούμε ένα πρόγραμμα μελέτης που βοηθά στη διαχείριση χρόνου 

Και για πολλά παραπάνω tips και συμβουλές σας περιμένουμε στην ομιλία μας στον πολυχώρο του biscottο coffee+ όπου η brainy, η νέα ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα θα σας παρουσιάσει αναλυτικά ένα πρωτοποριακό σύστημα ολοκληρωμένης μελέτης για παιδιά Γυμνασίου.
Η σχολική ύλη αναπτύσσεται ολοκληρωμένα από έμπειρους καθηγητές, με videos, αυξάνοντας την δυνατότητα αφομοίωσης και κατανόησης των παιδιών. Έννοιες δύσκολες παίρνουν "ζωή" και κίνηση με εικόνα, ήχο και χρώμα.
 

Ομιλήτριες:
Μαργαρίτα Ρουβά – Αθανασίου/ Brainy Co Founer 

          Εβίτα Ζιούδρου /Κλινική Γλωσσολόγος -Plasis World Κέντρα Λόγου & Μάθησης

Περισσότερες πληροφορίες στο
 brainy.gr  

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 2310253878

 

 

Read 432 times

Latest from Super User