Print this page
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 17:36

Η συγγραφέας Ελένη Δόμανου παρουσιάζει στη Βέροια το νέο της μυθιστόρημα, ''Καλά κρυμμένα μυστικά'' / Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Written by
980
Η συγγραφέας Ελένη Δόμανου παρουσιάζει στη Βέροια το νέο της μυθιστόρημα, ''Καλά κρυμμένα μυστικά'' / Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Οι εκδόσεις ΚΙΤΡΟ και η συγγραφέας Ελένη Δόμανου, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου τους μυθιστορήματος με τίτλο ''Καλά κρυμμένα μυστικά''.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 18:30 μ.μ, στην αίθουσα του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας (πλατεία Ρακτιβάν 1,  3ος όροφος.)
Χαιρετισμός και Ευχαριστίες, από τη συγγραφέα του έργου.

Θα μιλήσουν για το βιβλίο οι:

Αλέξανδρος Ακριτίδης - Συγγραφέας, πτυχιούχος ανθρωπιστικών επιστημών
Σοφία Τσιάμη - Εκπαιδευτικός και συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας
Η συγγραφέας του βιβλίου, Ελένη Δόμανου.

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Δημήτρης Μπατζιάκας - Δικηγόρος, μέλος του Δ.Σ. του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας. 

Από το οπισθόφυλλο: 

Από μικρό κορίτσι γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Γνώρισε τον φόβο, την πίκρα, την υποτίμηση, τη βία… Κι αν στην εφηβεία της συνάντησε την ευτυχία στην αγκαλιά του Άρη, του αδικοχαμένου Άρη, γρήγορα βίωσε τη θλίψη και τον πόνο της απώλειας του μοναδικού ανθρώπου που την αγάπησε πραγματικά.

Αναγκάστηκε να το σκάσει κρυφά από το νησί της, για να σώσει τον εαυτό της, κουβαλώντας στην ψυχή της ένα βαρύ μυστικό και στο σώμα της τον καρπό του έρωτά της.

Δυόμισι δεκαετίες απέφευγε να πατήσει το πόδι της στον τόπο που γεννήθηκε. Ένας θάνατος όμως την ανάγκασε να οπλιστεί με θάρρος και να το πράξειΚαι τότε άρχισε να ξετυλίγεται ένα μαύρο κουβάρι και να αποκαλύπτονται τα ανέντιμα σχέδια που κάποιοι είχαν καταστρώσει και υλοποιήσει καταφέρνοντας έτσι να της πάρουν ό,τι πολυτιμότερο είχε.

Τώρα πια, το παρελθόν απειλούσε πως θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Άραγε θα βρει δικαίωση;

Θα τιμωρηθούν οι ένοχοι;

Θα πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει;

 

Read 980 times

Latest from Super User