Print this page
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 08:42

Παρουσίαση των παραμυθιών της Σωτηρίας Κυρμανίδου στις Σέρρες (23/9, Σέρρες)

Written by
489
Παρουσίαση των παραμυθιών της Σωτηρίας Κυρμανίδου στις Σέρρες (23/9, Σέρρες)

Παρουσίαση των παραμυθιών της Σωτηρίας Κυρμανίδου στις Σέρρες (23/9, Σέρρες) 

Η παρουσίαση των δυο νέων, βραβευμένων παραμυθιών της συγγραφέως

ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΥΡΜΑΝΙΔΟΥ,  " Το μεγάλο σπίτι με τα κάγκελα" & "Η δροσοσταλίδα και το μικρό αηδονάκι ", θα γίνει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 στις 6.30μμ στο Cafe vinguera, πλατεία Μποέμ, Σέρρες. 

Για τα παραμύθια θα μιλήσουν: Σύλια Ζέττα, φιλόλογος & Διευθύντρια 1ου Γυμνασίου Σερρών ,η  Σωτηρία Πάνου, φιλόλογος & Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας, Πολιτισμού, Δήμου Σερρών. 

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν: Η Χρυσάνθη Παλάζη, φιλόλογος & Προέδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) Ο Αναστάσιος Λασπάς, Δάσκαλος και Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Καταστήματος Κράτησης Νιγρίτας Ν. Σερρών. 

Την παρουσίαση θα συντονίσει η Χρύσα Ιακώβου ποιήτρια, δημοσιογράφος. 

Μέσα σε όλα τα δύσκολα τα απρόβλεπτα που κληθήκαμε να αποδεχτούμε και να διαχειριστούμε, η λογοτεχνία και κάθε μορφή τέχνης είναι ένα άλλο τοπίο στη σκακιέρα της ζωής. Για αυτή την άλλη προοπτική της παραμυθίας και της νοσταλγίας της μαγείας των λέξεων, σας καλούμε στη συντροφιά μας που ελπίζουμε να σας γλυκάνει. Εν αναμονή της συνάντησής μας λοιπόν, σε ανοιχτό χώρο τηρώντας τα μέτρα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 6.30μμ στο vinguera καφέ, στις Σέρρες.

Read 489 times

Latest from apostaktirio team