Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 06:48

«Χωρίς πρόσωπο» της Κατερίνας Μαλακατέ από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Written by
468
«Χωρίς πρόσωπο» της Κατερίνας Μαλακατέ από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, στις 8 το βράδυ

Η Κατερίνα Μαλακατέ συνομιλεί με τον συγγραφέα Μίνωα Ευσταθιάδη για το νέο μυθιστόρημά της Χωρίς πρόσωπο. Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα που πραγματεύεται ζητήματα βιοηθικής, αλλά και τον έρωτα, την οικογένεια, τους μητρικούς και πατρικούς δεσμούς, τις σχέσεις την εποχή του διαδικτύου.

Συντονιστείτε στο #PublicEventsGoSocial για να συμμετάσχετε κι εσείς στη συζήτηση. 

Περιγραφή βιβλίου

Πάνω σε έναν καβγά με τη μητέρα του, ο 23χρονος Διονύσης αυτοπυροβολείται. Επιζεί, αλλά το μισό του πρόσωπο έχει διαλυθεί. Θα ζήσει στη σκιά, χωρίς μύτη, στόμα, μάγουλα, με μόνη συντροφιά τους γονείς του. Δυσκολεύεται να φάει και να μιλήσει και για αρκετό καιρό ζει μέσα στα σόσιαλ μίντια, κρυμμένος πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του. Ώσπου ένα βράδυ τον βρίσκει η ελπίδα, μια γιατρός τού στέλνει υλικό για την εγχείρηση που θα τον σώσει — μεταμόσχευση προσώπου. Μπορεί όμως το πρόσωπο ενός άλλου να σου δώσει πίσω τα χαμένα χρόνια;

Κατερίνα Μαλακατέ 

Η Κατερίνα Μαλακατέ γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και είναι φαρμακοποιός. Είναι παντρεμένη κι έχει δυο γιους. Από το 2009 διατηρεί το βιβλιοφιλικό ιστολόγιο www.diavazontas.blogspot.com , ενώ είναι συνιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου-καφέ Booktalks. Έχει εκδώσει τα μυθιστορήματα Το σχέδιο και Κανείς δεν θέλει να πεθάνει, ενώ διηγήματά της έχουν συμπεριληφθεί σε τέσσερα συλλογικά έργα.

 

Read 468 times

Latest from apostaktirio team