Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 15:30

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Written by
321
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Οι εκδόσεις Άπαρσις και η Μαρία Αποστόλου σάς καλούν στη βραδιά παρουσίασης της ποιητικής συλλογής ‘’Ανυπότακτη ιστορία’’, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 7.00 μ.μ., στην υπέροχη αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών  Γεννάδιου 8, Αθήνα, 7ος όροφος.

Θα μιλήσουν οι:

- Κώστας Καρούσος, Πρόεδρος Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών

- Βασίλης Καλαμαράς, Ποιητής, Κριτικός βιβλίου και επιμελητής της συλλογής

- Κατερίνα Θανοπούλου, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, Ποιήτρια, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αττικής

Τη βραδιά συντονίζει ο Δημήτρης Βασιλείου, Ποιητής

Θα απαγγείλουν:

ο Δημήτρης Βασιλείου και η Κατερίνα Θανοπούλου

Η  Ειρήνη Κωνσταντίνου, Ηθοποιός/ Μουσικός/ Performer

θα διανθίσει μελωδικά τη βραδιά!


...................................................

Η σκληρή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα που ζούμε όλοι μας σήμερα, οδήγησε το μολύβι μου στη θεραπευτική διεργασία της ποίησης.

Ο θυμός, η απόγνωση, η οδύνη αλλά και η ανυπόκριτη αισιοδοξία για το μέλλον προκάλεσαν τη γέννηση, της δικής μου Ανυπότακτης Ιστορίας.

Αυτή η πρώτη μου ποιητική απόπειρα θα ήθελα να βρει μια θέση στην καρδιά σας και να συναντήσει τις δικές σας ανυπότακτες ιστορίες

Εκεί που η υπομονή
συναντά την οργή και ντρέπεται
Θα ξανάρθουμε
για να κηρύξουμε
την πιο ανυπότακτη ιστορία του κόσμου.
Μ.Α
 

Η Μαρία Αποστόλου γεννήθηκε στο Βόλο και τελείωσε το Λύκειο Αλμυρού Μαγνησίας. Σπούδασε Κλινική Ψυχολογία και Ψυχοπαθολογία στα Πανεπιστήμια Université de Dijon και Université de Besancon (Γαλλία), όπου ολοκλήρωσε πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στις αντίστοιχες ειδικότητες. 

Διετέλεσε Διευθύντρια του Κέντρου ΑμεΑ ΕΡΜΗΣ και ασχολήθηκε ενεργά με την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων και την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στην Συνοδεία (Accompagnement Multidimentionnel).

Έχει συγγράψει Οδηγούς και Μεθοδολογίες για την Ειδική Αγωγή, την Επαγγελματική Αποκατάσταση και τη Σεξουαλική Αγωγή Αναπήρων Ατόμων.

Παραμένει ενεργό μέλος κοινωνικών κινημάτων, δράσεων και δικτύων για την κοινωνική και επαγγελματική ενσωμάτωση, αποκλεισμένων ομάδων πληθυσμού.

................................................................

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας. 

Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώστε την κράτηση θέσεων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τ. 2155155600 έως την Δευτέρα 1/11/2021

 

Read 321 times

Latest from apostaktirio team