Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012 12:57

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ”

Written by
2370

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ “ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ”

Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων ηλικίας 12 έως 18 ετών.


ΕΝΑΡΞΗ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Οκτώβριος 2011
ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : 29 Φεβρουαρίου 2012


1. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Η εξασφάλιση των ενεργειακών πόρων για τις επόμενες γενιές και ο περιορισμός της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και του παγκόσμιου κλίματος είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της εποχής μας.
Οι μαθητές καλούνται να τραβήξουν φωτογραφίες που παρουσιάζουν ή αναδεικνύουν τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ενέργειας γενικότερα, στη καθημερινότητα.
Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν φωτογραφίες που παρουσιάζουν για παράδειγμα ένα τοπίο “πριν και μετά” και στο οποίο φαίνεται κάποια αλλαγή. Επίσης μπορούν να υποβάλουν μια σειρά φωτογραφιών (έως και 3) που αναδεικνύουν /τεκμηριώνουν μια διαδικασία. Το θέμα μπορεί να καλυφθεί με έναν χιουμοριστικό, ποιητικό, αφηγηματικό, φανταστικό, αποδεικτικό ή μεταφορικό τρόπο.
Οι καλύτερες φωτογραφίες κάθε χώρας θα επιδειχθούν σε εθνικό επίπεδο. Η παρουσίαση των νικητών κάθε χώρας θα γίνει στο διαγωνισμό Solar Decathlon Europe 2012 στη Μαδρίτη. Κατά τη διάρκεια του Solar Decathlon Europe 2012 θα αναδειχθούν οι τελικοί νικητές σε διεθνές επίπεδο.
Πως μπορείτε να λάβετε μέρος;


Η συμμετοχή είναι δυνατή ύστερα από μια απλή εγγραφή στον δικτυακό τόπο του έργου 10ACTION στην παρακάτω διεύθυνση:
http://10action-teenagers.sdeurope.org


Εκεί θα ακολουθήσετε τις οδηγίες και θα συμπληρώσετε μια φόρμα αίτησης.
Μόνο οι φωτογραφίες που έχουν υποβληθεί έγκαιρα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Η ημερομηνία της παραλαβής θεωρείται η ημερομηνία που υποβάλλατε την αίτηση σας και τις φωτογραφίες σας. Οποιαδήποτε προσφυγή στα δικαστήρια αποκλείεται.


Για περισσότερες πληροφορίες:
http://10action-eenagers.sdeurope.org/

Read 2370 times

Latest from Super User